Opinder-beta julkaistaan avajaiskarnevaaleissa 31.8.

Haluatko olla ensimmäisten joukossa? Ottaa käyttöösi jotain uutta opiskelujesi tueksi? Opinder on juuri sinulle!

Tule tapaamaan Opinderin kehittäjiä yliopiston avajaiskarnevaaleihin päärakennuksen ala-aulaan ensi maanantaina 31.8.  klo 14 alkaen. Voit saman tien aloittaa Opinderin käytön ja saada helposti yhteyden kurssikavereihisi, luoda tapahtumia ja kutsua niihin kavereitasi ja suosikkejasi.

Opinderin ensimmäinen betana julkaistava versio sisältää mm. kurssitiedot oodista, tapahtumien luonnin ja niihin osallistumisen, suosikiksi merkitsemisen. Seuraavissa versioissa mukaan tulee mm. opettajien ohjausaikojen varaus, paikkatieto sekä
chat-ominaisuus.

Ole ensimmäisten joukossa – Käytsä usein täällä?

ps. Avajaiskarnevaaleissa 300 ensimmäiselle Opinder-haalarimerkki!Opinder_Haalarimerkki-05

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *