Kurssisivujen julkaisu alkaa vuoden 2016 alusta

"Starting Blocks at Vacant Starting Line Before Event" by tableatny CC BY 2.0

”Starting Blocks at Vacant Starting Line Before Event” by tableatny CC BY 2.0

Vuoden 2016 alusta alkaen kurssisivut luodaan automaattisesti kaikille uusille kursseille, käytännössä sitä mukaan kun uusia opetustapahtumia julkaistaan1 WebOodissa. Tätä kautta kurssisivut syntyy vähitellen kaikille tulevan lukuvuoden 2016-2017 kursseille ilman muita erillisiä toimenpiteitä.

Jos opetustapahtumat on jo ehditty luomaan tai julkaisemaan vuoden 2015 puolella, syntyy niillekin kurssisivut jos opetustapahtuman tietoja päivitetään WebOodissa. Tätä kautta kurssisivut saadaan tarvittaessa käyttöön myös yksittäisille kevätlukukauden 2016 kursseille. Jos kurssisivut halutaan saada käyttöön kevätlukukaudella 2016 koko oppiaineelle, laitokselle tai muulle isommalle joukolle, kannattaa ottaa yhteys doo-projekti@helsinki.fi

1Opetustapahtuman julkaisu tarkoittaa, että
– Opetustapahtuman tila ei ole ”1 / Suunniteltu”
– ”Opetustapahtumahierarkian julkisuus” on Kyllä
– ”Näkyy opiskelijalle” on Kyllä (toistaiseksi)
Kts. tarvittaessa tarkemmin Kurssisivun ohjeista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *