Näin saat kurssisivut käyttöösi Opetukseni-sivulla!

TIEDOTE: NÄIN SAAT KURSSISIVUT KÄYTTÖÖSI OPETUKSENI-SIVULLA!

Tämän vuoden alusta kaikille WebOodissa julkaistuille opetustapahtumille on luotu automaattisesti kurssisivu. Koska monet kevään opetustapahtumista on julkaistu WebOodissa jo viime vuoden puolella, on kuluva kevätlukukausi välimenokautta, jolloin kaikilla kursseilla ei vielä ole automaattisesti kurssisivua. Monet opettajat ovatkin ihmetelleet, miksi kurssin tiedot eivät avaudu ja miksi kurssitietoja ei voi muokata Opetukseni-sivulla.

Opetukseni-sivu on ns. näkymä, joka kokoaa kaikki kurssit yhteen ja kurssitietojen muokkaaminen tapahtuu opetustapahtuman omalla kurssisivulla. Jos kurssisivua ei ole, ei Opetukseni-sivulla ole myöskään linkkiä eikä kurssitietoja pääse muokkaamaan. Kurssisivuttomuuteen on yksinkertainen ratkaisu: opetustapahtuman tietojen päivittäminen WebOodissa. Jos siis haluat kurssillesi kurssisivun, pyydä omaa Oodi-virkailijaasi tekemään vaikka vain yhden sanan muutos opetustapahtumaasi ja tallentamaan se. Päivitettyjen tietojen tallennus luo automaattisesti kurssisivun ja linkki kurssisivulle syntyy sekä Opetukseni-sivulle että kurssille ilmoittautuneiden opiskelijoiden Opintoni-sivulle.

Lue myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *