Opintoni-sivun kalenteria kehitetään

palaute

Opintoni-sivun palautelaatikko on tällä viikolla tulvinut kalenteria ja sen kuukausinäkymää koskevaa palautetta. Palaute on meille on erittäin arvokasta ja teemme parhaillamme vauhdilla töitä saadaksemme kehitysehdotukset toteutettua.

Kuukausinäkymä on palautteen perusteella joillekin käyttäjille tärkeä ominaisuus. Ensisijaisesti se pitää saada näkymään koko ruudun levyisenä ja se pitää saada tulostettua. Lisäksi luennoista pitää näkyä yhdellä vilkaisulla enemmän tietoa: alkamis- ja päättymisaika, kurssin nimi ja luennon sijainti. Toteutamme kuukausinäkymän muutokset ja palautteen kautta saatuja kehitysehdotuksia lähiviikkojen aikana.

Toivomme saavamme teiltä palautetta jatkossakin sekä vanhoista että uusista ominaisuuksista. Toivottavasti lähetätte jatkossakin ahkerasti palautetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *