Enemmän kuin lukujärjestys

Kirjauduttuasi Opintoni-sivullesi sinulle avautuu ensimmäisenä opintojesi aikataulutiedot sekä kartta- ja reittiopaslinkit. Halutessasi voit avata aikataulusi myös kalenterinäkymään tai tilata kalenterimerkinnät sähköiseen kalenteriisi.

lukujarjestys

Opintoni-sivu on kuitenkin enemmän kuin lukujärjestys. Se tuo samaan näkymään Flamman Opiskelijalle-kanavan tiedotteet, linkit kullekin opetustapahtumalla luodulle kurssisivulle sekä kurssisivulle opettajan mahdollisesti linkittämälle Moodle- tai wiki-alueelle. Kurssisivun muutokset näkyvät Opintoni-sivun ilmoituskellossa. Tavoitteena on, että myös Moodlen nyt sähköpostiin lähettämät ilmoitukset saadaan näkymään samassa ilmoituskellossa.

ilmoituskelloVoit personoida oman Opintoni-sivusi lisäämällä ja poistamalla Hyödyllistä-linkkejä ja vaihtuvasisältöisiä eli dynaamisia Suosikit-linkkejä. Suosikeista paljon käytetty sisältö on ollut Unicafe-ravintoloiden lounaslistat. Uutuutena sivulle on lisätty Unisport-suosikki, joka näyttää voimassa olevat Unisport-varauksesi.unisport

Mitä muita sisältöjä haluaisit Opintoni-sivullesi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *