Tiedote: Opetukseni-sivu myös Oodi-virkailijoiden käytettävissä

TIEDOTE: OPETUKSENI-SIVU MYÖS VIRKAILIJA OPEOODISSA -ROOLILLA

Tämän vuoden alusta lähtien on kaikille WebOodissa julkaistuille kursseille luotu automaattisesti kurssisivu. Kurssisivulle haetaan WebOodista kurssien kuvaustekstit ja opetusaikatiedot ja opettaja voi lisätä sivulle kurssin suorittamiseen liittyviä tietoja, esimerkiksi kurssimateriaaleja ja linkin mahdollisesti käytössä olevalle Moodle- tai wiki-alueelle. Opettajan lisäksi kurssisivulle on automaattisesti päivitysoikeus WebOodin organisaatiotason OpasMuokkaaja-roolilla sekä opetustapahtumakohtaisella Virkailija OpeOodissa -roolilla.

Oodi-virkailijat ovat tähän mennessä voineet hakea kurssisivuja kurssisivuhaun kautta tai päätellä kurssisivun verkko-osoitteen eli URL:n opintojaksokoodin ja opetustapahtuman tunnisteen avulla. Kurssisivujen löytämisen helpottamiseksi Opetukseni-sivulle on lisätty myös Virkailija OpeOodissa -roolin kurssit. Jos samalla käyttäjällä on Oodissa opetusta sekä opettaja- että virkailijaroolilla, erottuvat Virkailija OpeOodissa -roolin kurssit vihreällä Virkailija-leimalla.

virkailija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *