MOLEn digitiimi alkaa hahmottua

Molen digitiimi kokoontuu pohtimaan käytännön työnjakoa ja aikatauluja 31.1. 2018. Yksi opiskelijajäsen on saatu värvättyä ja lisää kaivataan.Digitiimi tällä haavaa on kirstunvartija Kari Keinänen, koordinaattori Suvi Taira, toteuttaja Elina Roine, opiskelijajäsen ja videovastaava Pauliina Rautanen, sekä GMB-digiloikan yhteyshenkilö Tapio Heino.

Ensimmäistä laboratoriovideota kuvattiin 16.2. ja lisää videoideoita sinkoilee tiimiltä ja opettajilta.

Digiloikan onnistumista ollaan monitoroimassa tekemällä aiheesta pedagoginen gradu. Tähän on saatu värvättyä gradulainen, kiire on tosin kova, sillä geenitekniikan laboratoriokurssilla kokeillaan käänteistä luokkahuonetta jo huhtikuussa.

Ensimmäinen videoluonnos on valmistunut!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *