Jo toinen labrakurssi digiloikattu

MOLE-214, eli Syventävät laboratorioharjoitukset toteutettiin ensimmäistä kertaa käänteisellä luokkahuoneella ja UniTubea hyödyntäen. Teoriat löytyivät nauhoitettuina videoina, Moodlesta löytyi kiperiä kysymyksiä luentoihin ja kurssimonisteeseen liittyen, ja laboratorioon tultaessa opiskelijoilla olikin jo hyvä käsitys siitä, mitä tuleman piti.

Palautetta kerättiin avoimilla kysymyksillä mm. ’Kurssin teoriaosa suoritettiin verkossa nauhoitettujen luentojen ja ennakkotehtävien avulla. Mitä mieltä olit tästä? Olisiko laboratoriotöiden aikana pitänyt olla enemmän luennointia?’

Ja vastaukset vaihtelivat välillä ’Hieno juttu’, ’Erittäin hyvä’, ’Todella toimiva’. Papereissa vilisi hymynaamoja, ja joku antoi digiloikalle arvosanan 5/5.

Voidaan siis katsoa onnistuneeksi kokeiluksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *