Muista tallentaa tutkielmasi HY:n digitaaliseen arkistoon

Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa hyväksytty tutkielma tulee tallentaa HY:n digitaaliseen arkistoon, E-thesikseen.

Ohjesivu ja linkki syöttölomakkeeseen:

http://ethesis.helsinki.fi/fi/ohjeet/gradu/laaketieteellinen

Lisää tutkielmasta tiedekunnan sivulta:

http://www.med.helsinki.fi/peruskoulutus/perustutkinnot/tutkielma.html

Älä kärvistele varausjonossa, lue Larsen’s human embryology -kirjaa heti – katso täältä miten

Larsen’s human embryology on kysytty ja kaivattu kurssikirja, sen kertoo painetun kirjan pitkät varausjonot. Larsen’s human embryology on kuitenkin koko ajan luettavissa upeana e-versiona, joten voit aloittaa tenttiin valmistautumisen vaikka heti!

Terkko Navigatorin ohituskaistaa kannattaa hyödyntää vaikka varausjonoja ei olisikaan. Kirjaudu sisään palveluun jotta voit rakentaa kurssi- ja muista kirjoista itsellesi oman kirjahyllyn. Silloin kirjat ovat luettavissa parilla hiiren klikkauksella.

Lue silloin kun se sinulle sopii, Terkko Navigatorin ‘Books’-hyllyn kautta.

Larsen’s human embryology Terkko Navigatorissa:

http://www.terkko.helsinki.fi/larsens-human-embryology

Digitaalisen kurssikirjaston kautta opiskelemaan Stanfordin yliopistoon

Digitaaliseen kurssikirjastoon (Dikk) – Terkko Navigatorin kolmanneksi suosituin palvelu – on lisätty useita Courseran lääketieteellisiä kursseja. Coursera on johtava avoimien verkkokurssien – Massive Open Online Courses (MOOCs) – tarjoaja ja nyt palvelusta löytyy myös lääketieteen kursseja. Valinnan helpottamiseksi Terkko on liittänyt tiedot näistä kursseista Digitaaliseen kurssikirjastoon.

Courseran verkkokurssit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, ja opettajat tulevat parhaista kansainvälisistä yliopistoista. Tämä on hieno mahdollisuus täydentää omia Helsingin yliopiston opintojaan ja myös opettajille sekä erikoistuville ainutlaatuinen optio oppia ja soveltaa uusinta tietoutta.

Kurssit alkavat kuluvan lukuvuoden aikana, joten oma aikataulu on mahdollista mukauttaa opiskeluun joustavasti. Courseran kurssit löytyvät Dikkistä omasta kokoelmastaan: Coursera Online Courses. Kunkin kurssin tietue sisältää lyhyen kurssiesitteen ja linkin (URI) kurssin sivulle.

Innostu opiskelusta ja tutustu jo tänään!

Digitaalinen kurssikirjasto (Dikk): http://terkko.helsinki.fi/digitaalinen-kurssikirjasto

Huikea uutuus: Duodecimin e-kirjat Terkon asiakkaiden käytössä

Seuraavat 18 Duodecimin e-kirjaa ovat nyt käytettävissä Terkko Navigatorin kautta (suluissa suora linkki ko. kirjaan):

-EKG (http://www.terkko.helsinki.fi/15781)
-Endokrinologia (http://www.terkko.helsinki.fi/15782)
-Lääketieteellinen farmakologia ja toksikologia (http://www.terkko.helsinki.fi/15805)
-Fysiatria (http://www.terkko.helsinki.fi/15783)
-Geriatria (http://www.terkko.helsinki.fi/15784)
-Kardiologia (http://www.terkko.helsinki.fi/15799)
-Kipsihoidon perusteet (http://www.terkko.helsinki.fi/15800)
-Kipu (http://www.terkko.helsinki.fi/15801)
-Kirurgia (http://www.terkko.helsinki.fi/15802)
-Kuntoutus (http://www.terkko.helsinki.fi/15803)
-Lastentaudit (http://www.terkko.helsinki.fi/15804)
-Mikrobiologia, immunologia ja infektiosairaudet. Kirja 1 Mikrobiologia (http://www.terkko.helsinki.fi/15806)
-Mikrobiologia, immunologia ja infektiosairaudet. Kirja 2 Immunologia (http://www.terkko.helsinki.fi/15807)
-Mikrobiologia, immunologia ja infektiosairaudet. Kirja 3 Infektiosairaudet (http://www.terkko.helsinki.fi/15808)
-Naistentaudit ja synnytykset (http://www.terkko.helsinki.fi/15809)
-Patologia (http://www.terkko.helsinki.fi/15810)
-Psykiatria (http://www.terkko.helsinki.fi/15811)
-Syöpätaudit (http://www.terkko.helsinki.fi/15812)

Kirjoja voi lukea Helsingin yliopiston ja HYKSin verkossa. Etäkäyttö on mahdollista  yliopiston käyttäjätunnuksen avulla.

Terkko Navigator toimii kaikilla laitteilla, myös tableteilla ja älypuhelimilla.

Terkko Navigator: http://terkko.helsinki.fi/

Terkko Navigator – tehty huomista varten, valmis tänään

Terkon uusin huippuinnovaatio, Terkko Navigator, on nyt avattu. Terkko Navigator on kirjastoyhteisö, jota on kehitetty asiakkaat edellä. Siellä on mahdollista luoda yhteisö tietyn lääketieteen erikoisalan ympärille, löytää helposti kaikki käytössä olevat aineistot, tehdä itselleen oma Terkko ja saada kokonaisvaltaista asiakaspalvelua Terkon ammattilaisilta. Palvelu on suunnattu tässä vaiheessa Helsingin yliopiston ja HYKSin henkilökunnalle ja opiskelijoille. Tavoitteena on ainutlaatuinen asiakaskokemus.

Terkko Navigatorin vasemmasta laidasta kohdasta Medicine – All löytyvät kaikki palvelun aineistot. Alla olevista erikoisalalinkeistä voidaan selata ko. alan omia aineistoja. Sivun ylälaidan kautta voi määritellä haluaako etsiä lehtiä (Journals), kirjoja (Books), tietokantoja (Links) tai seurata reaaliajassa syötteitä (Feed).

Terkko Navigatoriin kannattaa ilman muuta kirjautua, jotta pääsee osaksi tätä ainutlaatuista yhteisöä ja voi rakentaa itselleen oman Terkon. Rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen valitaan halutut lehdet, kirjat ja tietokannat, jonka jälkeen ne on helppo löytää asiakkaan oman sivun kautta. Kun on valittu tiettyjä lehtiä, niin Feed-valinnasta pystyy automaattisesti seuraamaan lehtien uusimpia artikkeleita syötteiden avulla.

Terkko Navigator integroi Terkon tunnetut verkkobrandit – JournalNavigator, BookNavigator, FeedNavigator ja MyTerkko – yhdeksi kokonaisuudeksi ja tarjoaa vielä paljon lisää!

Terkon palvelut kehitetään aina Customers First -ajattelulla. Sen lisäksi Terkko Navigatorissa on käytetty myös Mobile First -lähestymistapaa, joka takaa että palvelu toimii kaikilla asiakkaan valitsemilla laitteilla. Terkko Navigator on hieno kokemus niin pöytäkoneella, kannettavalla, tablet-laitteilla kuin myös älypuhelimilla. Sinä valitset laitteesi, Terkko toimittaa palvelun ja sisällöt.

Nyt et tarvitse enää kuin yhden osoitteen: http://terkko.helsinki.fi/

Terkko Navigator

Elektrokardiografia (EKG) -kirjat kätevästi Terkko Navigatorin kautta

Terkko Navigatorissa on tarjolla kaksi keskeistä EKG-kirjaa, sekä suomeksi että englanniksi. Tarvittaessa käy liittämässä ne omaan kirjastoosi:

EKG (Duodecim): http://www.terkko.helsinki.fi/15781

The only EKG book you’ll ever need: http://www.terkko.helsinki.fi/9528

Digitaalinen kurssikirjasto (DiKK) on avattu lukuvuodeksi 2012-2013

Terkon suosittu Digitaalinen kurssikirjasto (DiKK) on avattu uuden lukuvuoden alkajaisiksi. Viime lukuvuotena saavutettiin uusi ennätys materiaalin määrässä: peräti yli 1000 opetuksessa käytettävää aineistoa jaettiin kätevästi opiskelijoille palvelun kautta. Uutta ennätystä yritetään taas alkaneena lukuvuotena!

Digitaalinen kurssikirjasto (DiKK): http://www.terkko.helsinki.fi/kurssikirjasto/

DiKK löytyy tietenkin myös Terkko Navigatorin kautta, käy lisäämässä se omaan Terkkoosi (rekisteröityneenä): http://www.terkko.helsinki.fi/8667

Robbinsin patologia-kirjat löytyvät täältä

Lue e-kirjoja koska tahansa, silloin kuin se itsellesi sopii. Mm. Robbinsin patologia-kirjat löytyvät Terkon BookNavigator-palvelun kautta.

Klikkaa, lue ja menesty tentissä: Robbins BookNavigatorissa

Lahjoita kurssikirja – tai koko kurssille kirjat!

Lahjoita kurssikirja – tai koko kurssille kirjat!

Kurssikirjojen huono saatavuus on ikivihreä murheenkryyni, sillä yliopiston kirjasto pystyy tarjoamaan kurssikirjat vain noin joka kolmannelle tarvitsijalle. Lahjoittamalla kurssikirjan tai kirjat koko kurssille tuet merkittävällä tavalla Helsingin yliopiston opiskelijoita.

Voit valita lahjoituskohteeksi yhden tai useampia kunkin tiedekunnan eniten kysyttyjen kurssikirjan joukosta. Helsingin yliopiston kirjasto tilaa kirjan ja merkitsee lahjoitettuun kirjaan exlibriksellä tiedon lahjoittajasta. Käsittelykustannukset sisältyvät kirjan hintaan. Lahjoittaminen tapahtuu verkkopankkissa verkkopankkitunnuksilla.

Lääketieteen kurssikirjat: http://www.helsinki.fi/insight/kurssikirja/laaketiede.html

Lahjoita kurssikirja: http://www.helsinki.fi/insight/kurssikirja/index.html

© 2020 A MarketPress.com Theme