Dilemman hallituksen kokous 20.2.2006

Dilemma ry:n hallituksen kokous 20.2.2006 Kuppalassa
Paikalla: Lauri Kallio, Julius Telivuo, Tuulia Ahola-Luttila, Tero Ijäs, Marjukka Luhtanen, Pekka Tolvanen, Jussi Saarinen (kohdasta 4 eteenpäin)

1. KOKOUKSEN AVAAMINEN JA PÄÄTÄNTÄVALTAISUUS
Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 19.15 ja totesi päätäntävaltaisuuden.

2. SPEKSINAKKI
Lipunmyyjiä tarvitaan vielä: Klixille to 2.3. klo 9.45-10.15, pe 3.3. klo 13.45-14.15. Päärakennukselle 1.3. klo 9.45-10.15, 11.45-12.15, 13.45-14.15. Speksin ennakkomyyntiin tulee ilmeisesti vielä yksi lisämyyntipäivä (ma 13.3.) Klixille. Silloin myyjiä tarvittaisiin tuolle päivälle klo 9.45-10.15, 11.45-12.15, 13.45-14.15.

3. KURSSIPALAUTE
Tero on selvittänyt kurssipalautteen keräämiseen sopivia ajankohtia. Lauri monistaa nipun palautelomakkeita laitokselle tiedotustaulun eteen, josta niitä voi käydä hakemassa jaettavaksi kursseille. Kokouksessa jaettiin aiheeseen liittyen nakkeja (tarkennus:tehtävänhoitovelvollisuuksia). Neljännen periodin alussa loppuvilta kursseilta palaute kerätään myöhemmin.

4. HUMANISTICUMIN TARJOUS DILEMMALLE
Humanisticum ry järjestää huhtikuun puolessa välissä bileet järjestöaktiiveilleen Alina-salissa ja Dilemmalle tarjottiin mahdollisuutta osallistua bileiden järjestämiseen korvausta vastaan. Hallitus totesi, että Dilemman omat bileet ovat viikolla 15 joten silloin ei varmaankaan riitä aikaa toisien bileiden järjestelyihin osallistumiseen, mutta mahdollisesti viikolla 16 sopisi.

5. VIIMEISIN MINERVAN PÖLLÖ
Hallitus keskusteli viime Minervan Pöllön vakavasta ylilyönnistä ja paheksuu sitä.

6. NETTIFOORUMI
Kansallinen nettifoorumihanke on edennyt jonkin verran. Tarjouksia on kysytty. Kun foorumi saadaan pystyyn sen käytöstä tullaan keskustelemaan foorumilla. Lauri ja Pekka ovat olleet järjestelyissä mukana.

7. PERIODIBILEET
On lähes varmaa, että Dilemma on mukana järjestämässä tämän hallitusvuoden neljänsiä Valtsikan periodibileitä tammikuussa Tason, Polhon ja Politicuksen kanssa. Kaikkien näiden ainejärjestöjen hallituksista tarvitaan muutama henkilö, jotka suunnittelevat bileet. Periodibileille on avattu pysyvä “nettisaitti” www.periodibileet.tk

8. BILEET åBO NATIONILLA 4.3.
Bileiden teeman työnimi on ‘Homocowboyt’. Pohdittiin markkinointikikkoja; pääseekö homocowboyasulla (tosin, ei pohdittu sitä miten se eroaa cowboyasusta) ilmaiseksi sisään yms. Bileisiin tarvitaan työvoimaa. Bileet alkavat 19.00.

9. PARASIITTI
Parasiitille etsitään vetäjää. Parasiittia voisi lähteä pyörittämään 1-2 henkilöä, mutta sitä ei varsinaisesti koettu hallituksen jutuksi. Julius ja Pekka ovat alustavasti kiinnostuneita.

10. ESTEETTÖMYYS
Teemu Kemppainen on lähestynyt hallitusta esteettömyys -aiheen tiimoilta. Hallitus ei tätä kokousta varten ehtinyt paneutua aiheeseen, mutta käsittelee sitä seuraavassa kokouksessaan. Pohdittiin, että voitaisiin mahdollisesti pyytää Teemulta lisäideoita.

11. DILEMMAN KAHVIPÖYTÄ
Dilemmalla on joskus ollut kahvipöytä Philosophica -kirjaston aulassa. Tapa on ollut katkolla, koska kahvinkeitin homehtui. Päätettiin elvyttää kahviperinne ja hankkia vedenkeitin, joka toivottavasi ei homehdu niin helposti kuin kahvinkeitin. Lauri hankkii keittimen ja se saa maksaa enintään 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *