Observointilomake toimii kyllä

Tämän kevään käytössä ollut observointilomake toimii siis niin, että se kysyy salasanan joka kerta, kun uusi kirjaus alkaa. Kirjauksen lopussa ei tule kiitosviestiä, vaan onnistuneen tallennuksen jälkeen lomake pomppaa siis takaisin salasanan kysymiseen.  Eli tallennuksenne menevät kyllä perille, vaikka siitä ei tule vahvistusta.

Yksi vastaus artikkeliin ”Observointilomake toimii kyllä

  1. Ulla Soukainen

    Yhtä kohtaa pohdimme eilisessä turkulaisten observointitapaamisessa. Asiasta on kyllä saattanut olla jo jossain koulutuksessa puhetta, mutta koska tuo nukkuminen on muutenkin huomioitu tuossa lomakkeessa sulkeissa, olisi toivottavaa, että EMOOTIO-kohtaan tulisi myös se nukkuminen. itse olen miettinyt, onko lapsi neutraali, tyyni, rauhallinen vai onko hänellä muu tunne, kun hän on sikeässä unessa päiväunilla. Olen laittanut siihen ”muu tunne”. Olisi hyvä saada vastaus tähän, jotta se tulee kaikille tiedoksi.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *