Mari mukaan Kehittävä Palaute -tiimiin

Hei Observoijat!

Toivottavasti kaikkien syksy ja observoinnit ovat lähteneet hyvin käyntiin!

Observoinneistamme tähän asti hellästi ja järjestelmällisesti huolehtinut Kati Rintakorpi on siirtymässä tammikuusta 2019 lähtien toisiin tehtäviin. Minä olen saanut kunniakseni ottaa Katin tehtävän vastaan ja tulen tammikuusta lähtien jatkamaan Katin tilalla observointien organisoijana.

Olen toiminut Kehittävä Palaute Varhaiskasvatuksessa – hankkeessa puolitoista vuotta Vantaan observoijana. Käytännön observointityö, sen ilot ja kiemurat, ovat minulle siis tuttuja. Pyrin uudessa tehtävässäni Katin tavoin auttamaan teitä isoissa ja pienissä käytännön ongelmissa. Observoinnit ja siihen liittyvät asiat toimivat samalla tavalla kuin ennenkin.

Perehdyn loppusyksyn ajan uuteen työtehtävääni, mutta virallisesti Kati hoitaa työtä vuoden 2018 loppuun asti. Päätimme kuitenkin, että tästä lähtien voitte laittaa kaikki viestinne minulle, vastaamme Katin kanssa niihin yhdessä.

Hyvin hoidettuun työhön on helppo hypätä kyytiin ja jatkaa samalla tavalla! Kiitos siitä kuluu Katille ja Jyrkille! Hienoa olla mukana vaikuttamassa varhaiskasvatuksen tärkeään työhön ja sen kehittämiseen.

Syysterveisin,

Mari Sillman

mari.sillman@reunamoedu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *