Online lecture series on Chemicals and legislation produced as a joint effort with the Chemical Industry Federation of Finland (Kemianteollisuus ry)

[EN] The lecture series Chemicals and legislation concentrates on legislation and good work practices in the handling of chemicals. Now these lectures are available to all users through the website of the Department of Chemistry at the University of Helsinki.

Read the full news story in English here.

Online lectures are available here.

 

[FI] Maisteriopintoihin kuuluva Chemicals and legislation -luentosarja paneutuu kemian alan lainsäädäntöön ja hyviin työtapoihin. Nyt luennot ovat kaiken kansan katsottavissa Helsingin yliopiston kemian osaston verkkosivuilla.

Lue koko uutinen suomeksi täältä.

Verkkoluennot ovat katsottavissa englanniksi täällä.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *