Kumpulan Potentiaali taas 14.11.2019

Kumpulan Potentiaali on Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden järjestämä työelämä- ja rekrytointitapahtuma, joka kokoaa yhteen noin 50 eri luonnontieteellisten alojen opiskelijoista kiinnostunutta yritystä.

Kumpulan Potentiaali järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa torstaina 14.11.2019 Kumpulan kampuksella.

Tapahtuma pitää sisällään yritysten ständejä, luentoja, workshop-tilaisuuksia ja “Rekry Speed Dating” -tapahtuman. Ohjelmaa riittää klo 11-18 väliseksi ajaksi, jonka jälkeen on luvassa jatkot, jossa esiintyy artisti Kasmir. Yliopiston henkilökunta ja jatko-opiskelijat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan tapahtumaan

Tarkemmat tapahtumatiedot ja aikataulut löytyvät myöhemmin sivulta https://potentiaali.com.

Terveisin Topi Laanti,

Kumpulan Potentiaali

 

Subscribe to email updates from this blog
Follow us on Twitter: @edu_kumpula