Toiminta

EGEA:n kautta pääset tutustumaan muihin eurooppalaisiin maantieteen opiskelijoihin ja samalla matkustat halvalla ja näet paikkoja, joita et muuten löytäisi!

Näin tulet mukaan toimintaan
• Uutena jäsenenä voit osallistua vaihtoon jonkin muun Egea-jaoston kanssa. Vaihdot ovat yleensä vajaan viikon mittaisia vierailuja toisen jaoston kotikaupungissa sekä Helsingissä. Lue lisää vaihdoista täältä.
• Uusille jäsenille järjestetään joka syksy Newbie weekendejä eri puolilla Eurooppaa. Syksyllä 2019 tapahtuvista Newbie weekendeistä tiedotetaan myöhemmin.

Lisäksi Egean jaostot järjestävät paljon muita, erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kirsikkana kakun päällä kongressit. Tulevia tapahtumia voi selata ja ilmoittautua Egea Europen nettisivuilla.

Paikallisesti
• Egea Helsingin hallitus ja aktiivit tapaavat kuukausittain kuukausikokouksissa, joissa käydään läpi menneitä ja tulevia tapahtumia ja suunnitellaan jaoston toimintaa. Kaikki kiinnostuneet ovat aina tervetulleita kokouksiin!
• järjestämme myös Monthly hangouteja, eri erilaisia rentoja tapahtumia: päivävaelluksia, saunavierailuja, lautapeli-iltoja…

Liity Facebookryhmäämme, jos haluat pysyä ajan tasalla siitä, mitä järjestössämme tapahtuu. Liity myös sähköpostilistallemme.

Kun osallistut muiden kansainvälisiin tapahtumiin, tulee sinun liittyä jäseneksi ja maksaa Egea Helsingin jäsenmaksu.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *