Tervetuloa perjantaina 28.8.2015 Viikkiin!

Syksyllä tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun elintarvikekemian ja -teknologian opetus aloitettiin maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Elintarviketieteitä oli toki opetettu jo aiemmin, alkaen meijeriopista vuonna 1906.

Hannu Salovaara on julkaissut Viikin elintarviketieteiden opetusta käsittelevän osan tammikuussa pitämästään puheesta elintarvike- ja ympäristötieteiden laitoksen henkilökuntalehdessä EYT-News. Lue se sivuilta 3–4 ja loppukin lehti täällä.

Juhlistamme elintarvikekemian ja -teknologian 50 vuotta koko päivän seminaarilla perjantaina 28.8. Aamupäivällä kertaamme mennyttä ja iltapäivällä luomme katseet tulevaisuuteen. Päivän ohjelma julkaistaan tällä sivustolla.

 

 

 

1 thought on “Tervetuloa perjantaina 28.8.2015 Viikkiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *