Järjestelyt jatkuvat kesätauon jälkeen

Heinäkuu oli tuulinen ja sateinen, mutta loma on aina loma. Nyt jatkuvat EKT-päivän valmistelut auringon paistaessa EE-talon kattoikkunoista.

Ohjelmaan on tehty pieniä muutoksia: Arvo Jäppisen puheenvuoro on peruuntunut ja utopistisesta elintarviketaloudesta puhuu Demos Helsingin tutkija Satu Korhonen. Satu on mukana Tekesin rahoittamassa Terveyden tulevaisuus -hankkeessa ja hänellä on erinomainen ote tulevaisuuden muutoksiin. Tulossa on mielenkiintoinen puheenvuoro.

Ilmoittautumislomake on täydennetty ja jo ilmoittautuneitakin pyydän ystävällisesti ilmoittautumaan uudelleen. Ilmoittautuneet saavat nyt sähköpostiinsa varmistuksen kohdista, jotka ovat ruksanneet ja täyttäneet. Linkki (https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/62405/lomake.html) ja lista ilmoittautuneista löytyvät Ilmoittaudu-sivulta. Ilmoittautumiset toivon saavamme viimeistään viikkoa ennen EKT-päivää, perjantaina 21.8.

Ravintola Ladonlukko on luvannut tarjota meille tämän päivän opiskelijoiden suosituimpia lounasvaihtoehtoja. Tästä ehkä enemmän myöhemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *