EKT-päivä yliopiston uutisena

Yliopiston sivuilla on uutinen huomisesta EKT-päivästä otsikolla “Uusi ruoka: vaihtoehtoja lihalle ja ravitsevuuden kohentelua“. Uutisessa on haastateltu kahta puhujaa, Satu Korhosta ja Vieno Piirosta, jotka arvioivat ruokaan liittyviä tulevaisuudennäkymiä.

Yliopisto julkaisee sivuillaan mielenkiintoisia uutisia ajankohtaisista aiheista. Tällä viikolla julkaistussa toisessa uutisessa “Metsästä pelastus muoviongelmaan” elintarvike- ja ympäristötieteiden laitoksen Kirsi Mikkonen kertoo puusta valmistettavista pakkausmateriaaleista. Jos elintarvikesovellukset kiinnostavat, Kirsin hihaan voi tarttua sekä tänään torstaina että huomenna perjantaina.

Myös elintarvike- ja ympäristötieteiden laitoksen etusivulla julkaistaan uutisia ja ilmoituksia esim. tulevista väitöksistä. Sitäkin sivua kannattaa seurata.

Yliopiston uutiset: https://www.helsinki.fi/fi/ajankohtaista/uutisarkisto
Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos: http://www.helsinki.fi/elintarvike-ja-ymparisto/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *