Lahjoittajat

Tohtoripromootiolla on useita lahjoittajia, jotka tukevat juhlallisuuksien järjestämistä. Alla olevia logoja klikkaamalla voi lukea heistä lisää:

 

logo_Vetcare_339_RGB

Vetcare Oy on yksi Suomen suurimmista eläinlääkealan yrityksistä, ja se on ollut suomalaisten eläinlääkäreiden yhteistyökumppani vuodesta 1992. Vetcare toimittaa lääkkeitä ja vapaan kaupan valmisteita sekä lemmikeille että tuotantoeläimille, asiakkaina apteekit ja eläintenhoitajat sekä muut eläinten terveydenhuollon ja lääkinnän ammattilaiset. Eläinten omistajia palvellaan tarjoamalla tietoa eläinten sairauksista ja vapaan kaupan valmisteista.

 

 

ETTS_logo

 

 

 

Eläinlääketieteen tutkimuksen tukisäätiön tarkoituksena on tukea ja edistää eläinlääketieteen tutkimusta ja koulutusta sekä käytännön eläinlääkintää ja siihen liittyvää palvelutoimintaa. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksia ja apurahoja ja muilla tavoin tukemalla alansa tutkimusta ja muuta toimintaa.

 

Print

Royal Canin kehittää, valmistaa ja myy korkealuokkaisia kissan- ja koiranruokia. Royal Caninin pääkonttori, tuotekehitys- ja tutkimuskeskus sijaitsevat Ranskassa. Yritys työllistää yli 6200 työntekijää ympäri maailman ja sen tuotteita markkinoidaan yli 90 maassa. Royal Caninin valmistamaa koiran ja kissan ruokaa myydään lemmikkitarvikeliikkeissä ja eläinklinikoilla.

 

atria__heina_tunnus_rgb

Atria Oyj on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys. Yhtiön menestys rakentuu kolmen kivijalan varaan: Ihmisten, ruoan ja perinteiden. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltian alueella. Atrian asiakasryhmiä ovat päivittäistavarakauppa, Food Service -asiakkaat ja alan teollisuus. Lisäksi sillä on omiin tuotemerkkeihin perustuvaa Fast Food -konseptiliiketoimintaa.

 

SELL_logo_RGB

Eläinlääkäreiden ammatillinen etujärjestö Suomen Eläinlääkäriliitto r.y. on perustettu 1892. Aluksi yhdistys oli nimeltään Suomen Eläinlääkäriyhdistys ja vuonna 1963 nimi muutettiin Suomen Eläinlääkäriliitoksi. Liittoon kuuluu lähes 90 prosenttia Suomen laillistetuista eläinlääkäreistä ja merkittävä osa opiskelijoista. 
 

HKSCAN_blue.png_6249

HKScan on johtava pohjoismainen lihaosaaja. Konserni myy, markkinoi ja valmistaa korkealaatuista ja vastuullisesti tuotettua sian-, naudan-, siipikarjan- ja lampaanlihaa, niistä valmistettuja tuotteita ja valmisruokia vahvoilla tuotemerkeillä. Asiakkaita ovat vähittäiskauppa-, food service, teollisuus ja vientisektorit. Kotimarkkinat kattavat Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Baltian. Tuotteita viedään lähes 50 maahan. Vuonna 2014 HKScanin liikevaihto oli noin 2,0 miljardia euroa ja työntekijöitä oli noin
7 700.

 

Lähitapiola

LähiTapiola-ryhmä on asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiola on myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen.

 

MSD logo

MSD Animal Health Intervet Oy on Suomen johtavia eläinlääkeyrityksiä. Yritys tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita eläinten ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi tuotetukea tarjoaa tarvittaessa MSD Animal Healthin maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto.Päätuoteryhmät ovat eläimille tarkoitetut rokotteet sekä lääkevalmisteet, joista tärkeimmät ovat loislääkkeet, sydänlääkkeet, hormoni-valmisteet ja antimikrobilääkkeet.

 

Provet_logo

Provet -ohjelmistot ovat suomen suosituimpia eläinlääkinnän ohjelmistoja. Provetin historia alkoi jo 1980-luvulla yhtenä suomen ensimmäisistä tietokoneohjelmista eläinlääkäreiden käyttöön. Nykyään Provet -tietojärjestelmät sisältävät monipuoliset ohjelmat potilaskortistoon, laskutukseen ja raportointiin. Provetista on tarjolla versiot yksittäiselle eläinlääkärille sekä eläinklinikalle.

 

Walter_Ehrstr_logo

Walter Ehrströmin säätiön tarkoituksena on elintarvikehygienian ja erityisesti maitohygienian edistäminen. Tohtori Ehrstömin uraauurtavan työn kunnioittamiseksi perustettu säätiö tukee apurahoin tieteellistä tutkimusta ja jakaa vuosittain mitaleita laadukkaan maidon tuottajille ja maitohygienian edistäjille. Säätiö on rahoittanut kaksi professuuria ja yhden osaprofessuurin Helsingin Yliopistolle.

 

KLC logo RGB

KiiltoClean on johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja kansainvälisesti vahva toimija. KiiltoClean kehittää ja valmistaa helppokäyttöisiä ja turvallisia kotimaisia tuotteita. Tuotevalikoimaane kuuluvat pesu-, puhdistus- ja hoitoaineet, hygieniatuotteet, teollisuuskemikaalit sekä siivousvälineet ja -koneet.

 

LIFEVET

LifeMed Oy on lääketieteelliseen kuvantamiseen erikoistunut palveluyritys. Toiminta perustuu röntgen- ja ultraäänilaitteiden sekä vakioisuusmittalaitteiden markkinointiin, myyntiin, asennukseen ja huoltoon. LifeMed edusta kansainvälisesti tunnettujen valmistajien korkealaatuisia tuotteita.

 

ThermoScientific_GeneralLogo_032-Bk copy

Thermo Fisher Scientific on maailman johtava toimittaja analyyttisille laitteille, kemikaaleille, reagensseille, tarvikkeille ja palveluille tutkimukseen, tuotekehitykseen ja diagnostiikkaan.

 

ID-logo slogan

Immuno Diagnostic Oy on 1983 perustettu hämeenlinnalainen yritys, joka maahantuo ja markkinoi laadukkaita diagnostiikan ja tutkimuksen reagensseja ja laitteita. Edustamme tunnettuja diagnostiikan toimittajia kliinisen mikrobiologian, patologian, kliinisen kemian, hematologian ja sytogenetiikan toimialoilta.