Ilmoittautuminen

Promootioon voi ilmoittautua 2.12.2014 – 15.4.2015 välisenä aikana. Myös matrikkelitiedot tulee täyttää 15.4. mennessä, katso lisätietoja alempaa.

Promootioon ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.4.2015. Myös niiden, joiden väitöstilaisuus myöhemmin keväällä ennen promootioaktia, tulee ilmoittautua tähän päivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä, huhtikuun loppuun mennessä.

Promootioon vieraaksi tulevat voivat ilmoittautua omalla lomakkeellaan tästä.

Jos promovendin nimi on tutkinnon suorittamisen jälkeen muuttunut, tulee tieto nimen vaihdosta täyttää Lisätietoja-kenttään.

Promootiotoimikunta lähettää kaikille ilmoittautuneille promovendeille tiedotekirjeen, jossa kerrotaan kaikki, mitä promovendin on tarpeen tietää (mm. promootion lopullinen ohjelma ja tarkat pukeutumisohjeet). Jos tarpeen, loppukeväästä järjestetään myös kaikille avoin promootion tiedotustilaisuus.

Promootiotoimikunta toimittaa promootiossa sekä läsnä- että poissaolevina promovoitavista maistereista ja tohtoreista matrikkelin. Matrikkeliin tulevat henkilötiedot täytetään erillisellä lomakkeella omalla äidinkielellä. Matrikkeliin tulevat omat tietonsa on mahdollista tarkistaa vielä ennen promootiota. Matrikkeli jaetaan promootioaktissa promovendeille ja muille vieraille. Poissaolevana promovoitaville matrikkeli postitetaan promootion jälkeen.

fb_icon_325x325