Kustannukset

Tohtoripromootio on juhlana ainutkertainen ja hieno tapa juhlistaa saavutettua tutkintoa. Osallistumismaksut kattavat alle puolet promootion todellisista järjestelykustannuksista, joten kolmen päivän juhlallisuudet ovat hinnaltaan kohtuulliset. Yliopisto tukee promootiota huomattavalla summalla, minkä lisäksi promootiota tukevat lahjoittajat.

Promootiojuhlallisuuksiin 4.-6.6. kaikkineen sisältyy juhlallinen promootioakti ja rehtorin vastaanotto, kaksi pöytiin tarjoiltua juhlaillallista, tanssiaiset buffet-illallisineen ja kuohuviinikulkueineen, huviretki buffet-lounaineen, sekä muut järjestelykustannukset ja promootiomatrikkeli.

Promovendit osallistuvat promootioon tavallisesti puolisonsa tai muun seuralaisen kanssa. Jos promovendi osallistuu promootiojuhlallisuuksiin seuralaisensa kanssa (avec), promootion osallistumismaksu on 390 euroa. Mikäli pariskunnasta molemmat promovoidaan, he maksavat kumpikin yksittäisen promovoitavan maksun, joka on 270 euroa.

Promootioon voi osallistua myös ilman seuralaista (solo). Jos promovendi osallistuu promootiojuhlallisuuksiin yksin, osallistumismaksu on 270 euroa.

Promovendin on mahdollista osallistua ainoastaan promootioaktiin ja aktiharjoitukseen, jolloin promootiomaksu on 80 euroa yksin tai seuralaisen kanssa. Promootioon voi osallistua myös poissaolevana (absens), jolloin promovendi saa nimensä ja tietonsa promootiomatrikkeliin sekä oikeuden käyttää arvonsa mukaisia akateemisia arvonmerkkejä. Promootiomaksu myös poissaolevana osallistuvalta on 80 euroa.

 

Promovendi seuralaisen kanssa 390 €
Promovendipariskunta 270 € + 270 €
Promovendi ilman seuralaista 270 €
Vain akti ja aktiharjoitus 80 €
Poissaoleva 80 €

fb_icon_325x325