Hei, me spedeillään!

Kokoomuksella ei ole lainkaan häpyä, se nyt on selvä.

Mutta ei siinä mitään, ei sitä siltä puolueelta näköjään odotetakaan. Jos Bob Helsinki tekisi (mitä se ei tee) demareille mainoksen, jossa Urpilaisen ja Filatovin naamat lentelevät ja jossa lainattaisiin retoriikkaa anarkokapitalisteilta ja uskonnolliselta oikeistolta, kukaan ei äänestäisi demareita.

Kokoomus voi tehdä mitä tahansa.

Nimenomaan tämän valossa on outoa, että ne päättivät sitten lainata tunnuslauseen eurovaalikampanjalleen (Hei, me puhutaan ulkopolitiikkaa!) klassikkofarssilta Hei, me lennetään!

Tämä jättää vanhan pilkunviilaajan vähintäänkin vähän hämmentyneeksi. Kuinka nimi pitäisi oikeastaan tulkita? Että Suomen ulkopolitiikka on kuin lentokone, jossa koko lentohenkilöstö on poissa pelistä? Että kapteenin paikalla on puhallettava nukke? Että joka tason uskomattomasta kyvyttömyydestähuolimatta kaikki onnistuu lopulta?

Valitettavasti oikea tulkinta on, että Suomesta europarlamenttiin valitaan pelkkiä kokoomuslaisia.

2 Replies to “Hei, me spedeillään!”

  1. Ei vaan tämähän tarkoittaa sitä että Suomen ulkopolitiikan jatko-osassa on mukana William Shatner!

Comments are closed.