Digiloikan pilottikurssin puoliväli!

Olemme nyt digiloikkakurssin pilottikurssin puolivälin paremmalla puolella eli kurssin neljäs viikko on nyt lopuillaan. Keräsimme ensimmäiset välipalautteet kurssista, 10 henkeä on vastannut tällä hetkellä palautteeseen. Tässä on lyhyt yleisvaikutelma välipalautteesta:

Yleisarvosanaksi kaikki ovat antaneet asteikolla 0-5 ainoastaan arvosanaa neljä tai viisi. Kehuja on tullut tehtävien moninaisuudesta, interaktiivisesta keskustelusta, johdonmukaisesta rakenteesta, selkeistä luennoista sekä joustavuudesta kurssin suorittamisen suhteen. Tämä on linjassa sen suhteen, miltä ihmiset vaikuttavat keskustelulaboratorioissakin, sillä he vaikuttavat hyvin kiinnostuneilta ja kommentoivat viikon keskusteluforumeilla hyvin paljon. Porukka on hyvä ja ihmiset ovat keskustelleet ja opiskelleet yhteisoppivassa hengessä.

Parannustoiveita ovat esimerkiksi olleet tarkemmat toiveet kirjoitustehtävien tehtävienannossa, keskustelulabrojen kestoista on toivottu pidempiä sekä on toivottu opettajien/tutorien osallistumista myös verkkoalustan keskusteluforumille. Muun muassa näitä pointteja on hyvä pitää mielessä jatkoa ajatellen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *