Tutkijalinjan vuosijuhla pe 24.1. klo 16

Vuosi 2013 on vaihtunut ja vuosi 2014 alkaa uusine tutkijapiirin vetäjineen ja tapahtumineen. Ketkä toteuttavatkaan vuoden 2014 toimintaa? Mitä kaikkea vuosi tuo tullessaan ja mitä viime vuonna tapahtuikaan? Tervetuloa muistelemaan ja ideoimaan tutkijalinjan vuosijuhlaan!

Tutkijalinjan vuosijuhlaa vietetään perjantaina 24.1.2014 klo 16 alkaen Physicumin salissa E207. Tapahtumassa ovat läsnä tutkijapiiriläiset ja viime vuoden toiminnassa mukana olleet. Ohjelmassa muun muassa uusien vetäjien esittäytyminen ja toiminnan ideointia mukavassa seurassa. Tutkijalinja tarjoaa juhlan kunniaksi pientä purtavaa ja juotavaa.

Tervetuloa!

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *