Om känslorna inför forskarkonferensen

Hejssan!
Nu har gruppen samlats efter en tur i Åbo, och det är dags att ta tag i planerandet inför forskar- konferansen. Forskarkonferansen känns för oss ännu oklar och långt borta eftersom vi PED:are skall tenta vetenskapsfilosofi och metodologi innan dess.

Föregående vecka hade vi chansen att träffa Harry Lunabba, vår otroliga forskare. Många outredda funderingar och tankar fick vi svar på. Harry var väldigt insatt i sitt forskarämne och det var givande att bolla tankar med honom, han lade fram bra argument och använde forskar termer vi kommer ha nytta av.

Nästa steg för oss är att planera forskarkonferansen i detalj, ordförandet är vald och nu är det bara att låta fingrarna flyga över tangentbordet och låta tankarna flöda. Som vanligt är vi taggde och redo för nästa utmaning!

Ps. Kämpa på nu hörrniii, slutklämmen kvar!

Lillajuls hälsningar,

PED19

8 svar på ”Om känslorna inför forskarkonferensen”

  1. Vad roligt att träffen med er forskare var givande. Ser fram emot att lyssna på er paneldebatt nästa fredag.

  2. Hoppas planerandet gått bra trots tenterna. Härligt att höra att träffen med er forskare gav svar på era funderingar!

  3. Hoppas det framskridit bra med planerandet av forskarkonferansen och ni fått mera info om konferensen. Blir spännande att höra om ert ämne mera. Kämpa på!

  4. Trevligt att höra att ni är taggade inför slutspurten! Och ännu viktigare, är det skönt att höra att er forskare är väldigt insatt i det ämnet han har forskat i 😉 Lycka till !

  5. Härlig energi i er grupp! Det verkar som om ni fått ett ämne ni tycker om. Helt super om er forskare också är givande och intressant. Det kommer att bli roligt att höra på er i paneldiskussionen och mer ingående om vad ni har haft för ämne, låter som ni kommer att ha en bra diskussion! Jag tror paneldiskussionen känns lika ”lång borta” och obekant för alla. Så oroa er inte för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *