Bekymmer för paneldiskussionen

Nu börjar jullovet närma sig och kurserna börjar närma sig slutet. Vi i gruppen Magnifika sjuan ser faktiskt på iver framemot på paneldiskussionen. Det hade varit en orolig stämning i gruppen eftersom vi inte var säkra om vi var färdiga inför torsdagen. Efter att vi igår mötte med vår forskare Sonja Kosunen för den andra gången, kan jag nu säga att den oroliga stämningen inte existerar längre. Sonja gick igenom hur de tidigare paneldiskussionerna hade sett ut och säkerställde oss att det går bra också för oss. Mötet var kort men nyttigt. Dessutom oroade vi i gruppen över hur vattentät Sonjas forskning av eftersom en av uppgifterna är att pointera ut möjliga brister i artikeln. Sonja fortsatte att garantera oss av att hon litar på att vi gör ett bra jobb inom gruppen.

Idag hade vi sista mötet inom gruppen före torsdagen, nu börjar allting vara klart och organiserat. Jag (Anton) blev vald som ordförande. Lite orolig känsla eftersom vår grupp är den första i schemat för diskussionen, men det är ju alltid bara bra att vara nervös inför vissa saker.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att alla grupper säkerligen har sina egna bekymmer inför torsdagen, små bekymmer hörs till i det vardagliga livet. Lycka till alla!

15 svar på ”Bekymmer för paneldiskussionen”

 1. Jag tror att alla är lite nervösa inför paneldiskussionen, det hör till. Bra att höra att er forskare kunde lugna er. Man är ju ett team med sin forskare och hon kommer nog också att hjälpa er i paneldiskussionen. Att vara först ut kan ju egentligen vara ganska skönt också, sen kan ni koppla av och klarar bättre av att lyssna på oss andra. Det kan ju annars ibland vara lite svårt då man lite nervöst sitter och väntar på sin egen tur. Lycka till imorgon!

 2. Det är normalt att vara nervös inför paneldiskussionen. Men det är mycket bra att forskaren stöder er i paneldiskussionen. Och att vara första gruppen är det bäst, tror jag. Jag tror ocksåatt sista gruppen ska ha mest av stressen. Lycka till 🙂

 3. Skönt att ni känner er säkra och att ni har fått ett bra stöd av er forskare!! Ser fram emot att lyssna på er paneldiskussion!!

 4. Vad bra att det kändes lugnare efter er träff med forskaren! Er presentation kändes välförberedd så ni hade inget att oroa er över!

 5. Fattar att ni kände er nervösa inför diskussionen, dessutom efter att ni var först! Trots allt gick de ju hur bra som helst med en intressant diskussion om er forskning och ni ställde bra följdfrågor till gruppen! Bra jobbat!!

 6. Förstår att det kändes nervöst! Andra kände helt säkert samma. Det märktes ändå inte alls att ni var nervösa trots att ni var första gruppen. Ni delade med er en lugn stämning, bra jobbat!

 7. Bra att oron gick bprt efter er andra träff, känns säkert riktigt skönt. Nu efter er paneldiskussion, kan jag säga att jag tycker att ni klarade er riktigt bra och hoppas att även ni fick mycket ut från forskningen. Ha ett riktigt skönt jullov!☺️

 8. Jag tror alla känner/kände sig lite pirriga inför paneldiskussionerna då det är för många en ny upplevelse och det har så mycket tyngd på vitsordet också. Men helt super av er forskare att säkerställa er och gå igenom hur det varit tidigare!

 9. Jag tror alla känner/kände sig lite pirriga inför paneldiskussionerna då det är för många en ny upplevelse och det har så mycket tyngd på vitsordet också. Men helt super av er forskare att säkerställa er och gå igenom hur det varit tidigare! Ha ett skönt jullov ?

 10. Säkert nervöst för er att vara först, men det gick ju jättebra. Det var roligt att se att trots att ni här skrivit att ni är lite nervösa så märktes det inte alls 🙂 Tack för att ni inledde dagen!

 11. Jag tycker att alla grupper gjorde bra ifrån sig på paneldiskussionen, speciellt med tanke på att det var en ny situation för alla. Säkert var det extra spännande att vara först ut, men ni gjorde ett riktigt bra jobb! Härligt att er forskare var så tillmötesgående.
  God jul, och ha ett skönt jullov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *