Da Capo

Så var vi då nästan i mål med hela kursen. Vi träffades i dag på morgonen för att finslipa de sista frågorna inför forskarkonferensen och diskuterade hur det kommer att bli i torsdag. Vi har nog alla lite fjärilar i magen men det sägs att ett lyckat framförande kräver lite fjärilar i magen så vi håller tummarna att det stämmer.

Vi har också hunnit träffa Tanja en andra gång och vår diskussion med henne var igen lyckad. Vi fick svar på de sista frågorna och kunde efter träffen skriva klart sammandraget av artikeln och börja fundera kring frågor.

Vi är glada över att vi fått kommentarer på vårt blogginlägg och att se att det är flera än vi som tycker att kopplingen mellan musik och språkutvecklingen är intressant. Vi går också kursen musik och rytmik just nu och under föreläsningar har vi pratat lite om Tanjas forskning men också om andra som forskat kring musik och dess betydelse för barns utveckling……

fortsättning på vårt blogginlägg……..

Då var vi i mål med kursen Orientering till pedagogisk forskning. Vi har idag fått ta del av många fina paneldiskussioner. Dagen har varit lång och innehållsrik och vi har alla lärt oss många nya saker. Intressant var att lära sig nya saker om hur forskning kan göras samt att få ta del av nya datainsamlingsmetoder

God Jul och Gott Nytt År!
Önskar: Anita, Elisabet, Madelene och Magdalena

7 svar på ”Da Capo”

  1. Hej! Tack till er för en fin paneldiskussion. Er forskning hade ett intressant ämne som jag inte har hört mycket om förut.

  2. Ni hade en mycket intressant paneldiskussion, tack för det! Och vilken fin fjäril för att symbolisera fjärilarna i magen som man känner lite nu och då. Det stämmer som ni skriver, att det krävs lite fjärilar i magen för att något skall gå bra.
    God jul och ha ett riktigt skönt jullov!

  3. Ni hade ett väldigt intressant ämne och har lyckats bra med att förmedla det väsentligaste till oss andra. Gillade också er paneldiskussion 🙂 Gott Nytt År till er alla.

  4. Kul att ni samtidigt gått en kurs som också behandlar forskningsämnet, det gjorde säkert det enklare att ta sig an uppgifterna och så att ni fick en djupare förståelse för forskningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *