Förberedelser inför forskarkonferensen samt känslor efteråt 

Igår träffades vi med gruppen för att tala och förbereda oss inför dagens paneldiskussion, vi var alla nervösa och kände att vi inte riktigt hade allting under kontroll. Vi kom på olika frågor och planerade hur diskussionen skulle gå till. Då vi började planera insåg vi snabbt att vi eventuellt borde ha träffat vår forskare mer än endast en gång, men vi löste det.     

Nu är paneldiskussionen över och resultatet var över våra förväntningar, vi fick bra respons av vår forskare, då han berättade att frågorna vi ställde var tankeväckande och intressanta. Antti Paakkari blev även en aning chockad då vi ställde en fråga som han aldrig hade fått tidigare.  Det har varit en lång dag med mycket information och intressanta diskussioner, men vi har klarat oss igenom den. Detta var vårt sista blogginlägg så vi tackar för oss, och vi hoppas att alla har ett riktigt trevligt jullov.  

Mvh. Wephia 

 

6 svar på ”Förberedelser inför forskarkonferensen samt känslor efteråt ”

  1. Roligt att höra att allt kändes bra och gick över förväntan då det kändes lite nervöst före, det var en intressant paneldiskussion! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *