Osäkerhet inför träffen

Hej!

Vi är WEPHIA och vår forskning handlar om mobilanvändning i skolor. Vi har alla nu läst igenom forskningen och diskuterat den, vi har alla kanske en lite olik syn på vad som den egentligen handlar om och vad de vill föra fram med den. Jag tror att det kommer lösa sig bara vi träffar vår forskare Antti Paakkari nästa vecka, i alla fall har vi en hel del frågor som vi behöver och vill ha svar på.

Samtidigt som kursen och forskningen verkar intressant så känns den också väldigt osäker då vi går så i etapper och forskningen/forskningarna är ändå något nytt, i alla fall för oss. Men vi tror det kommer lösa sig under kursens lopp fastän det känns tungt för stunden.

Mvh. WEPHIA

Ett svar på ”Osäkerhet inför träffen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *