Kurssi on päättynyt!

Kiitos kaikille kurssille osallistuneille, kurssi on nyt virallisesti päättynyt! Työ voi kuitenkin vielä jatkua ja kurssin ”virallinen” päättymispäivä on 31.3. jolloin olisi syytä olla kaikki kurssin työt ja blogimerkinnät valmiina. Muistathan merkitä kaikki tekemäsi viittaukset listaan, jonka perkaan kurssin päättymisen jälkeen.

Näihin tunnelmiin päättyvät tämän ensimmästä ja toivottavasti viimeistä kertaa täysin etänä vedetyn kurssin loppumetrit. Kiitos, että olette jaksaneet pysyä mukana kurssilla ja osallistuneet ahkerasti blogikirjoittelulla sekä yksityisesti lähetetyillä viesteillä.

Toivotan teille oikein hyvää alkavaa kevättä ja me näemme herraties koska seuraavaksi, kun Lammin kenttäkurssi on suoritetaan kaupunkikurssina ja kaikki muukin käynnissä oleva opetus on etänä.

Olisi hienoa, jos laittaisit blogiisi viimeiseksi merkinnäksi ilmoituksen, että blogisi on valmis, eikä siihen tule enää muutoksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *