HAALARIMERKKIKILPAILU!

Opettajat aineissa – since 1969!

HAO ry juhlii 45-vuotista taivaltaan vuonna 2014,

Juhlavuoden kunniaksi julistamme avoimeksi haalarimerkkikilpailun, jonka voittaja pääsee ilmaiseksi HAO ry:n syksyllä 2014 pidettävään 45-vuotisvuosijuhlaan ja saa omakseen 20 kpl suunnittelemaansa haalarimerkkiä. Vuosijuhlien illalliskorttiin sisältyy kolmen ruokalajin illallinen alkumaljoineen ja juomineen.

Haalarimerkkikilpailu on kaikille avoin, joten sanaa saa välittää eteenpäin! (suunnittelijan ei itse tarvitse siis olla aineenopettajaopiskelija)

Päästä siis luovuutesi valloilleen ja suunnittele HAOlle vuosijuhlamerkki!

Merkin ulkoasun suhteen ainoa toive on, että siinä lukee HAO ry ja 45 vuotta jossakin muodossa. Merkin muoto, kuva- ja värimaailma on taiteilijan itse päätettävissä.

Merkin voi suunnitella käsin piirtämällä tai tietokoneella. Lähetä merkkiluonnos liitetiedostona (pdf) Heidi-Marialle (heidi-maria.reponen(at)helsinki.fi) ma 7.4. mennessä. Viestin otsikoksi: “HAO ry haalarimerkkikilpailu”.
Laita viestiin mukaan yhteystietosi (nimi, puh.nro, sähköposti). HAO ry:n hallitus päättää voittajasta huhtikuun aikana, ja ottaa suoraan yhteyttä voittajaan. Osallistumalla hyväksyt haalarimerkkikuvan täysien käyttöoikeuksien luovuttamisen HAO ry:lle.

Posted in HAO