Hallitus vaihtuu

Heippa!

On tullut se aika, kun HAO:lle valitaan uusi hallitus. Tämä tapahtuu syyskokouksessa ma 30.11., 17:30 alkaen Gustavus Rexissä (Leppäsuonkatu 11). Kokouksessa valitaan siis uusi puheenjohtaja, max.7 hallituksen jäsentä ja max. 4 varajäsentä. Lisäksi kokouksessa hyväksytään HAOn toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016. Kaikki HAOn jäsenet ovat kokouksessa äänivaltaisia, tervetuloa siis äänestämään!

Tarjolla tietysti myös evästä.

Kokouksen esityslistaa voi kommentoida täällä:

https://docs.google.com/document/d/11vSoOQuEuFba2-1O2IacOcAAGQG4ArZ3c1jP3IC2iho/edit?usp=sharing

 

Posted in HAO

Tulevia tapahtumia

Maine ry:n ja HAO ry:n yhteissitsit tulevat taas, aineenopettajaopiskelijat ja musiikkikasvattajat kokoontuvat sitsaamaan torstaina 3.12. Kampin Domus Gaudiumille Gustavus Rexiin. Alkumaljoja nostellaan klo 18.30 alkaen ja pöytäosuus alkaa 19.00. 

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/65417/lomake.html

Hintaa lystille kertyy jotakuinkin 15 euroa (tarkka summa varmistuu pienimuotoisten laskelmien jälkeen).

Teemana hassu hattu ja päähineen lisäksi pukukoodina tumma puku/cocktail-mekko.

Ja koska sitsit saattavat olla jollekulle jokseenkin vieras käsite: ne ovat rento akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään kolmen ruokalajin illallinen, juodaan ja lauletaan juomalauluja eli pidetään sivistyneesti erittäin hauskaa.

Harjoittelun päätösbileet pe 11.12. klo 18

Gustavus Rexissä, Leppäsuonkatu 11.

Vierailu opetusministeriöön ke 16.12. klo 9.30-11

Tule mukaan keskustelemaan sekä ottamaan selvää opetusalaan ja opettajan-koulutukseen liittyvistä asioista. Ministeriön toimipiste sijaitsee osoitteessa Meritullinkatu 10 ja meille on varattu kokoustila Kaleva.  Meitä vastassa on opetusneuvos Armi Mikkola. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja ilmoittautuminen sulkeutuu 13.12.

http://hao.nettilomake.fi/form/2681

 

Hallitusneuvottelujen materiaali

Tässä linkki hallitusneuvotteluissa näytettyyn esitykseen, jossa esitellään vuoden 2015 HAOn hallituksen ja virkailijoiden toimenkuvat.

https://docs.google.com/presentation/d/1iXy6afrAv2hmLFw9IEjl73YnXvQ6vdhi1E1jTwZQS-A/edit?usp=sharing

Posted in HAO