HAO valppaana kuntavaalipöhinässä!

Kuntavaalit2017 on ihan nurkan takana, ja HAO on vahvalla preesensillä mukana tähän liittyvässä pöhinässä. Koulutuspolitiikka on varmasti kaikille opeopiskelijoille tärkeä asia, joten muistetaanhan pitää ääntä omien ehdokkaidemme puolesta, jotka asioitamme vaalipuheissaan lupaavat ajaa!

Alle on listattu maaliskuun jäsentiedotteessakin mainitut tapahtumat, joihin kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan.

1. Kuntavaalit: Vaalipaneeli, ennakkoäänestystempaus ja vaalivalvojaiset

Oletko perillä kuntavaaliehdokkaasi ja hänen puolueensa koulutuspoliittisista näkemyksistä? Nyt on oiva tsäänssi tulla mehustelemaan puolueiden edustajien grillaamisella Conduksen ja Kannunvalajien kuntavaalipaneeliin, jota myös HAO on tukemassa. Paneeli järjestetään torstaina 30.3. klo 16-18 Minerva-torilla.
Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Mutta ei kuntavaalihypetys vaalipaneelin varaan jää, sillä HAO on mukana myös Conduksen yhteislähdössä ennakkoäänestykseen maanantaina 3.4. klo 16! Lähde siis mukaan sankkaan opehenkiseen poppooseen ja käytä äänioikeuttasi jo ennakkoon.
Tapahtuma löytyy myöskin Facebookista.

Aineenopeopiskelijat valvovat yhdessä Conduksen ja Kannunvalajien kanssa varsinaisena vaalipäivänä sunnuntaina 9.4. kuntavaalien tuloksia Gustavus Rexillä. Vaalivalvojaiset alkavat klo 19 ja jatkuvat puolille öin. Tule mukaan seuraamaan valtakunnallisia tv-lähetyksiä ja jännäämään oman ehdokkaasi puolesta!
Tapahtuma löytyy Facebookista.

2. HAO GT – Vaalikaljoilla

Jotta ennakkoäänestystempaus ei jäisi vain paperien pyörittelyn tasolle, järjestää HAO samaan yhteyteen HAO GT:n eli Get Togetherin, jonka tarkoituksena on äänestämässä käynnin jälkeen istahtaa hetkeksi alas, ottaa huilia ja rupatella niitä näitä esimerkiksi huurteisen tai limonaadin ääreen. Tuupa siis jakamaan vaikka kuntavaalipohdintojasi aineenopettajista koostuvaan porukkaan!

MITÄ: HAO GT eli Get Together
MISSÄ: Café Mascot (Neljäs Linja 2, 00530 Helsinki)
MILLOIN: Maanantaina 3.4. noin klo 17 lähtien Conduksen ennakkoäänestystempauksen jälkeen!
MIKSI: Koska vaalit ja kansalaisvelvollisuuden täyttämisen juhlistaminen! :)

Huomaa tapahtuma Facebookissa.

3. HAOn ja Kronoksen ala-astesitsit!

Kukapa meistä ei salaa kaipaisi ala-asteen huolettomia aikoja! ;)
Päästä siis valloilleen sisäinen heppahulluutesi tai pokemonfanituksesi ja tule sitsaamaan yhdessä HAOn (Helsingin aineenopeopiskelijat) ja Kronoksen (historian opiskelijat) kanssa! Sitsaaminen tapahtuu maanantaina 10.4. klo 18.30 alkaen Alina-salissa.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 27.3. klo 16 ja tapahtuu e-lomakkeella (katso alla oleva Facebook-event). Varmistathan paikkasi kevään hauskimmille sitseille maanantaihin 3.4. klo 16 mennessä!
Lisätietoja löytyy tapahtuman Facebook-eventistä.

4. Hengailuilta Rexillä

Torstai-iltana 27.4. Gustavus Rex on varattu HAOn käyttöön. Tällöin on mahdollisuus tulla hengailemaan muiden aineenopeopiskelijoiden seuraan. Mahdollisia aktiviteetteja voi kehittää ja ehdotella itse – voit siis vaikka ottaa haalarit mukaan merkkien ompelua varten, pelailla muiden kanssa tai ehdottaa leffan katselua.

Seuraa HAOn Facebookia, sillä siellä tulee tästäkin tapahtumasta lisää infoa lähempänä!

Posted in HAO