HAO GT on keskiviikkona 10.4.2013 klo 17:30 alkaen St. Urho´s Pubissa

HAO GT on keskiviikkona 10.4.2013 klo 17:30 alkaen St. Urho´s Pubissa (Bottalla, Museokatu 10). Ennen GT:tä ehtii hyvin osallistua mielenilmaukseen koulujen työrauhan puolesta Senaatintorilla.

HAO GT:n yhteydessä on samalla Vuosijuhlatoimikunnan ensimmäinen kokoontuminen. HAO ry täyttää ensi vuonna 45 vuotta, joten nyt aika aloittaa juhlien suunnittelu. Tervetuloa mukaan toimikuntaan.

St. Urho´s Pubista on aikomus keskiviikkona n. klo 20 jälkeen siirtyä Sibelius Akatemian musiikkikasvatuksen opiskelijoiden musailtaan Cafe Mascotiin (Neljäs linja 2).

HAO GT on get-together, gettogetteri tai ainakin kokousta rennompi tilaisuus tavata HAOn hallitusta ja jäseniä sekä keskustella HAOsta, opinnoista, opettajan työstä jne.
—– Välitetty viesti

Pidä pieni breikki ja lähde kurkistamaan, mitä tulevat kollegasi musiikkiluokan puolella puuhaavat opintojensa ohella!

Sibelius Akatemian musiikkikasvatuksen opiskelijat järjestävät säännöllisesti Cafe Mascotissa musailtoja, joista seuraava on ke 10.4. (Cafe Mascot, Neljäs linja 2). Lähde kuuntelemaan uusia lupauksia! Tapahtumaan on vapaa pääsy.