HAO GT Pubivisalla ma 3.11.2014 klo 16 alk. Sivukirjastossa (Fleminginkatu 5)

SivukirjastoMaanantaina on HAO Get Together (gettogetteri, gigatesia, Glutamyylitransferaasi, Gran Tourer…)!

HAOn vuosijuhlien oltua tehokkaasti ykkösprioriteetillä, on viimeisimmästä HAO GT:stä ehtinyt kulua tovi.

Siksipä ensi maanantaina 3.11. klo 16 alkaen on vuorossa Pubivisalla viritetty HAO GT Ravintola Sivukirjastossa (Kallio, Fleminginkatu 5).

Pubivisa alkaa klo 18:30, jolloin ravintola on varsin täynnä. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä pystymme pitämään enintään pari vapaata tuolia varattuna. Seurueen tunnistat haolaisiksi siitä, että pöydällä on HAO-lappu, mahdollisesti Hippibussihaalarimerkki tulostettuna. Sivukirjaston tietovisa on yleistiedosta. Kerran aikaisemmin tietämättä visasta järjestimme GT Sivukirjastooon. Osallistuimme visaan HAOn joukkueena, mutta emme valitettavasti voitttaneet. Nyt on aika korjata asia. Kaikkia tarvitaan, joten tule mukaan tuomaan oma tieto-osaamisesi HAOn joukkueelle!
Ennen pubivisaa ja miksei sen jälkeen on hyvä valmistella HAOn tulevia aiheita. Näin syksyn muuttuessa talveksi on mielenkiinnon kohteena uusi ensi vuoden hallitus, joka valitaan 12.11. HAOn Yhdistyksen kokouksessa. Nyt on mitä mainioin hetki tulla kuulemaan, millaista on HAOn toiminta kulissien takana järjestössä, joka on vahvasti mukana aineenopettajaopiskelijoiden edunvalvonnassa, mutta jonka muu toiminta on kasvanut merkittävästi mm. historiallinen 45-vuotisjuhla järjestettiin tänä syksynä.

Tänä vuonna HAOn hallituksessa on paljon aktiiveja, mutta jo nyt on tiedossa, etteivät kaikki jatka (valmistuneita jne.)
Järjestön poikkitieteellisyydestä ja suuruudesta johtuen olisi hyvä, jos myös ensi vuonna aktiiveja olisi paljon ja mielellään eri pääaineista. Samalla verkostoidut ja kuulet koulutuksesta sekä työelämästä kokemuksia ja piiloisempaa tietoa. HAO GT:hen, hallituksen kokoukseen tai yhdistyksen kokoukseen osallistuminen ei sitouta mihinkään.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista:

Tervetuloa HAO GT:hen maanantaina!