Hei Sinä aineenopeopiskelija, liity HAOon ja SOOLiin!

Miten liityn?

1. Täytä sähköinen lomake, jonka perusteella jäsenrekisterin ylläpitäjä lisää tietosi jäsenrekisteriin ja sinut liitetään halutessasi sähköpostilistallemme.

2. Täytettyäsi lomakkeen saat jäsenmaksun (5 € / 5 vuotta) suorittamiseen ohjeet sähköpostitse.

3. Maksa jäsenmaksu noudattaen ohjeita. HAOn 5 €:n jäsenmaksu oikeuttaa viiden vuoden jäsenyyteen.

4. Olet nyt liittynyt HAOn jäseneksi. Liity seuraavaksi myös SOOLin jäseneksi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Miksi liityn?

HAO valvoo Sinun etujasi opekoulutuksessa, koska kukaan muu ei sitä tee! HAO osallistuu aktiivisesti opettajankoulutuksen kehittämiseen, ja opettajankoulutuksen vastuuhenkilöt kuuntelevat tarkalla korvalla HAOn keräämää palautetta opettajankoulutuksen sekä opetusharjoitteluiden järjestämisestä. HAO on siis sinun kanavasi vaikuttaa saamaasi koulutukseen ja saada äänesi oikeasti kuuluviin! Mitä enemmän HAOlla on jäseniä, sitä painokkaammin sitä kuunnellaan eri sidosryhmissä.

HAO järjestää myös aineenopeopiskelijoita kokoavia tapahtumia, joissa poikkitieteellinen opehuonemeininki on vahvasti läsnä. HAOssa jokainen saa olla oma itsensä. Liity siis mukaan yhteiselle matkalle kohti opettajaksi kasvamista ja lähde rohkeasti mukaan HAOn toimintaan! :)

Seuraa HAOa somessa #opettajataineissa

Mitäs sitten?

Liityttyäsi HAOon, kannattaa liittyä myös Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOLin jäseneksi. Liittyminen on ehdottoman kannattavaa, sillä SOOLin jäsenenä saat lukuisia jäsenetuja, mm. tapaturma- ja matkustajavakuutuksetOpettaja-lehden kotiin kannettuna, oikeuden liittyä Opettajien työttömyyskassaan, pääsyn SOOLin jäsenille maksuttomiin teemaseminaareihin (koska #opettajankoulutuseikerrokaikkea) sekä pääsyn puoleen hintaan jokavuotisille SOOLin Talvipäiville, mikä on Suomen suurin yhden alan opiskelijatapahtuma!

Näiden lisäksi saat kaikki muutkin OAJ:n/SOOLin jäsenedut. Merkkinä SOOLin jäsenyydestä saat liityttyäsi OAJ:n jäsenkortin.

Miksi SOOLinkin jäseneksi?

SOOL on tulevaisuuden opettajankoulutuksen asiantuntija sekä tunnustettu ja kuunneltu vaikuttaja opetus-, kasvatus- ja nuorisoalalla. SOOLiin kuuluu huikeat 8000 opeopiskelijaa ympäri Suomen!

SOOL tekee läheisesti yhteistyötä mm. Opetus- ja kulttuuriministeriönEduskunnan sivistysvaliokunnanOpetushallituksen, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n, paikallisten opettajankoulutusyksikköjen sekä lukuisten muiden opetus-, kasvatus- ja nuorisoalojen sidosryhmien kanssa.

Ensisijaisina päämäärinä ovat aina opettajaopiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen opinnoissa, opettajankoulutuksen kehittäminen sekä opettajaopiskelijoiden välinen yhteisöllisyys ja yhteinen opettajuus.

Seuraa SOOLia somessa #opeopiskelijat