Humanisti yrittäjänä

Maanantaina 28.10. klo: 16-18 saamme Think Co’lle tulevaisuutensa suhteen uteliaita humanisteja Humanisti Yrittäjänä -tapahtuman tiimoilta. Tarjoamme osallistujille mm. malliesimerkkejä siitä mitä voi seurata, kun tehdään puhtaasti sitä mistä tykätään ja uskotaan joskus hulluihinkin ideoihin.

Tässä teillekin ensimakua:

Eero Tiainen, Extempore.fi

934629_155483354627815_1000514990_n

Extempore.fi tarjoaa äkkilähtöjä ja peruutuspaikkoja kulttuuritapahtumiin sekä menovinkkejä taiteeseen.

“Missiomme on luoda ihmisille matala kynnys lähteä ja kokeilla sellaistakin kulttuurintarjoajaa, jonka esityksissä he eivät ole aikaisemmin käyneet. Palvelu antaa kulttuurituottajille uusia kävijöitä ja ilmaista näkyvyyttä jolla tasoittaa vaihteluja katsojamäärissä ja kaupunkilaisille sekä kulttuurimatkailijoille laadukkaita ja huokeita vastauksia kysymykseen: ‘Mitä tänään tehtäisiin?'”

Eeron oma tausta on elokuva-alalla ja hän on tehnyt freelancerina erilaisia hommia yritysvideoista elokuviin. Muutama vuosi sitten hän teki mullistavan matkan Aasiaan – ja itseensä – ja päätti tämän jälkeen keskittyä elämässä niiden merkityksellisempien asioiden kehittämiseen.


Jaakko Blomberg, Yhteismaa

1000302_509248582478443_291332082_n

Yhteismaa on sosiaalisiin innovaatioihin erikoistunut yhteisö joka suunnittelee ja toteuttaa yhteiskunnallisesti merkityksellisiä projekteja, tapahtumia ja palveluja. Yhteismaa auttaa luomaan yhteisöllisiä prosesseja ja käyttämään sosiaalista mediaa hedelmällisesti.

“Ammennamme yhteisestä ajattelusta, intohimosta, taiteesta, muotoilusta ja kulttuuriosaamisesta. Työskentelemme yhdessä sosiaalisen median kollektiivien kanssa. Luomme työkaluja, joiden avulla me kaikki voimme paremmin toteuttaa itseämme ja rakentaa maailmaa ympärillämme.”

Jaakko on itse kulttuurintutkija ja tapahtumatuottaja, joka on erikoistunut sosiaaliseen mediaan, tapahtumiin ja yhteisöllisiin projekteihin – korttelijuhlista konsertteihin ja työpajoihin.


Paula Borkowski, Itäkomppania & Torstai

408536_465933360126463_1804828008_n

Itäkomppania on itäisen Euroopan asiantuntijoista koostuva kollektiivi, joka tarjoaa ajantasaista tietoa näkemyksellä.

“Itäkomppania auttaa suomalaisia menestymään Euroopan nousevilla markkinoilla Puolassa ja Balkanilla. Tarjoamme itään suuntaavien yritysten ja organisaatioiden tueksi lahjomatonta ja näkemyksellistä tietoa ja kontakteja paikallisiin. Räätälöimme tapaamisia, tuotamme yhteiskunta-analyysejä ja tuomme kulttuurisen ymmärryksen taloudellisen tiedon rinnalle.”

Paula on taustaltaan kielitieteilijä ja kääntäjä, jota kiinnostaa kielellisten viestin monimuotoisuus. Nyt hän haluaa käyttää tietoaan ja kokemuksiaan uudenlaisessa, inspiroivassa työympäristössä, jossa yhdessä tekeminen, jakaminen ja hullut ideat vievät toimintaa eteenpäin.

Tule sinäkin  inspiroitumaan maanantaina!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *