Alumnit-sitsit 20.4.

Hei,
Historia-alumnit järjestää yhteistyössä Kronoksen kanssa kauan toivotut alumnisitsit, jossa valmistuneet historioitsijat pääsevät tutustumaan nykyisiin historianopiskelijoihin yhden hienoimman opiskelija-aktiviteetin eli sitsaamisen merkeissä.

Alumnisitsitsejä juhlitaan keskiviikkona 20.4. Eteläsuomalaisen Osakunnan salissa Uuden ylioppilastalon neljännessä kerroksessa. Alkumalja tarjoillaan klo 18.30 ja pöytäosuus alkaa klo 19.00. Jatkot alkavat n. klo 23 Eson salissa ja siirtyvät kahdelta Klusterille. Alumneille alkoholillinen menu kustantaa 20 e ja alkoholiton 18 e. Jos taas olet vielä opiskelija, alkoholillisen illalliskortin hinta on 15 e ja alkoholittoman 13 e. Illan pukukoodina on tumma puku.

Ilmoittautuminen on SITOVA. Ilmoittautuminen alkaa 4.4. klo 12.00 ja päättyy 13.4. klo 23.59, ja ilmoittautua voit tämän linkin kautta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/69562/lomake.html. Alumneille on varattu runsaasti paikkoja, joten rohkeasti ilmoittautumaan mukaan! Maksuohjeet lähetetään sitsaajille ilmoittautumisajan jälkeen.
Linkki facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1715494908739745/

Lämpimästi tervetuloa!

Historia-alumnit –yhdistyksen hallitus
Kronos ry:n sitsivastaavat