Viimeisimpiä vapaasti saatavilla olevia julkaisuja

Hansen, P., & Puustinen, M. (2021). Rethinking society and knowledge in Finnish social studies textbooks. Journal of Curriculum Studies.

Rantala, J., & Khawaja, A. (2021). Prospective primary school teachers’ confidence in teaching disciplinary history. Teaching and Teacher Education.

Säntti, J., Hansen, P., & Saari, A. (2021). Future jamming: Rhetoric of new knowledge in Finnish educational policy texts. Policy Futures in Education.

Ouakrim-Soivio, N., Kupiainen, S., & Rantala, J. (2020). Interest or importance: Predicting Finnish students’ end-of-school attainment in history and social studies. Nordidactica – Journal of Humanities and Social Science Education 10(3), 68-87.

Puustinen, M., Paldanius, H., & Luukka, M-R. (2020). Sisältötiedon toistamista vai aineiston analyysia? Tiedonalakohtaiset tekstitaidot historian ylioppilaskokeen tehtävänannoissa ja pisteytysohjeissa. Kasvatus & Aika 14(2), 9-34.

Salo, U-M. (2020). Forest as a specific place for girls and their green criticism. Children’s Geographies.