Alakerrassa on elämää

Moni on saattanut ihmetellä ”Mikä remontti” kun alakerta on ollut hiljainen, autio ja tyhjä. Missä se mainostettu remontti viipyy?

Suurissa muutoksissa on aina monta toimijaa. Kirjaston lisäksi lusikkansa soppaan ovat pistäneet muutaman muunkin toimialan edustajat. Viime vuoden puolella jo pitkälle edenneeseen suunnitteluprosessiin tuli pitkä katkos, kun kirjaston muutostyön rinnalle nousi laajempia tilajärjestelyjä kampuksella.

Piirustuksia on tehty ja tarkennettu, lupia haettu ja aikatauluja päivitetty. Välillä kokonaisuudessa on ollut niin monta eri tahtiin ja suuntaan liikkuvaa osaa, ettei kukaan ole rohjennut  pukea sanoiksi, mitä seuraavaksi tapahtuu ja milloin.

Kirjastossa työskenteleviltä ei ole jäänyt huomaamatta että alakerrassa on vihdoin alkanut tapahtua. Työmiehiä vilahtelee muutoin tyhjässä kerroksessa, ja välillä yläkertaan kantautuu melkoinen meteli. Siitä se alkaa — peukut pystyyn!

IMAG0781

Tikasta ja telinettä ilmestyy äsken niin tyhjään alakertaan

1 148 thoughts on “Alakerrassa on elämää

  1. Antti Virrankoski / Kumpulan kampuskirjasto

    Hei,

    Kiitos palautteesta ja hyvästä ideasta!

    Asia on ollut selvittelyssä jo jonkin aikaa siltä osin, että saisimme kesän ajaksi korvaavan lukutilan. Kunhan asia selviää, ilmoitetaan siitä täällä blogissa ja postituslistoilla.

  2. Nimetön

    Olisiko mahdollista, että kirjasto yhdessä kampuksen kanssa taikoisi lukusalin jonnekin toisaalle remontin ajaksi? Luulisi yhden tyhjän seminaarisalin järjestyvän helposti.

Kommentointi on suljettu.