Ihmisiä ja rakennustelineitä

Viime perjantaina ennen kirjaston aukeamista 2. kerroksen  salin perälle länsiseinälle ilmestyivät kattoon asti ulottuvat rakennustelineet, jotka sitten viikonlopun aikana jo katosivat suojapeitteen taakse. Työn alla on suojaseinä jäteilmakanavan rakentamista varten.  Saman seinustan tekniikkakuiluun porattiin 650 millimetrin läpivienti, mistä jäi melkoinen betonikakku.

betonikakku

telineetKirjaston suosio työskentelypaikkana säilyy poikkeusoloissakin; jo aamusta lukupaikat täyttyvät huolimatta paikoiltaan siirretyistä hyllyistä ja uusista punakeltaisin nauhoin kielletyistä alueista. Parhaillaan nyt kolmen aikaan iltapäivällä kirjaston kaikki lukupaikat ovat käytössä vaikka alakerran työmaalta kuuluu porakoneen jurnutusta – onneksi poikkeuksellista kuitenkin tähän aikaan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.