Remontti etenee, kasvit turvassa

Ensimmäisen kerroksen työmaalla ovat meneillään ilmanvaihtoasennukset ja pintatyöt kuten seinien korjausmaalaukset. NCC:n viikkotiedotteen mukaan teräslasiseinien silikonisaumauksista voi levitä hajua paikallisesti työmaa-alueen ulkopuolelle rakenteiden välistä.  Syytä huoleen ei kuitenkaan ole: käytetyistä aineista ei ole haittaa terveydelle.

siirtoKukkatiimi on karsinut  kasvikokoelman tuplia ja rönsyilevimpiä tilanvaltaajia. Lukuisimmillaan kirjastossa on ollut satakunta eri kasviyksilöä, jäljellä on kolmasosa ja noin 15 eri lajia.

Kasvit onnistuttiin sijoittamaan Physicumin aulaan. Uudistuneisiin tiloihin palaavat loistoyksilöt, joiden hoitaminen omin voimin tuntuu edelleen vaivan arvoiselta.  Tilastoimattomat havainnot kertovat lukupaikkojen täyttyvän ensimmäiseksi kasvien välittömässä läheisyydessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.