Timanttisahausta, porauksia ja piikkausta

Odotettavissa äkillisiä voimakkaita ääniaaltojen purkauksia kesän hiljentämissä Physicumissa ja Exactumissa. Melua tuottavat ainakin kirjaston toisessa kerroksessa alkaneet remontin toisen vaiheen purkutyöt.

Tänään vielä vain ilmastointi kohisee kirjastotöiden taustalla uusissa toimistohuoneissa. Asiakkaita tapaamme pop up -kirjastossa Physicumin aulassa. Yrityksemme palvella remontista huolimatta on tuottanut ilahtuneita ja kiittäviä kommentteja, mikä siivittää työhön toimivaa ilmastointiakin paremmin.

Oletko muuten poikennut Kumpulan kirjavaihtamossa. Se sijaitsee Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan kahvilan yhteydessä, ja kahvila on juuri nyt ulkopöydistään silmää hiveleviä näkymiä tarjoava taukopaikka.

kirjavaihtamo2

Leave a Reply

Your email address will not be published.