Valamista tul!

Niin sitä vain saavutettiin viimeinen kurssikerta ja hengissä ollaan! Muutamalla sanalla kurssista, fiilis on oikein hyvä ja monet aikaisemmin vain teoriassa lukemani asiat saivat vihdoin kasvot ja käytännön merkityksen. Vaikken edelleenkään koe gis-asioiden olevan itselle se kaikista omin juttu, koin erittäin tarpeelliseksi ja aika ajoin jopa mielenkiintoiseksi oppia erilaisia karttojen tekoon, paikkatieto-ohjelman käyttöön sekä tiedon etsimiseen ja julkaisuun liittyviä prosesseja. Kurssitehtävissä noudatin aina melko helppoa (lue: helpointa…) linjaa, mutta kaikki tehtävät tulivat kuitenkin tehdyiksi ja joka harjoitteesta ja kurssikerrasta jäi jotain käteen yleisvaikutelman selkiytyessä ja ymmärryksen kasvaessa. Olen siis työskentelyyni tyytyväinen. Opin myös todella pitämään tästä blogin kirjoittamisesta ja toisten blogien seuraamisesta kurssin suoritustapana ja vertaistuki kurssin edetessä oli erittäin tärkeää! Oli myös tosi mukava nähdä toisten oivalluksia ja onnistumisia, ja toisaalta voimaantua siitä, etteivät kaikki muutkaan välttämättä ymmärrä ja opi kaikkea heti.

Loppujen lopuksi, ei siis mikään turha kurssi. 😉

 

Mukavaa etenevää kevättä ja aurinkoisia päiviä,

Martta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.