Järjestö

Helsingin Yliopiston Kemistit ry

Sinun ainejärjestösi!

Vuonna 1927 perustettu HYK ry on vanhimpia Helsingin yliopiston yhteydessä toimivista ainejärjestöistä. Aikoinaan toiminnan alulle pannut tahto ja innostus pitää yhdessä opiskelijatovereiden kanssa huolta niin etujen vahtimisesta ja hankkimisista kuin hauskanpidosta virtaa vielä tänä päivänä voimakkaana kemistiveressä.

Edustamme opiskelijoita useassa yliopiston päättävässä elimessä ja toimimme yhteistyössä muiden opiskelijajärjestöjen kanssa turvataksemme opiskelijoille mahdollisuuden saada laadukasta opetusta, joustavia opintosuorituksia ja toimivia peruspalveluita.

Together we shall stand, divided we will fall.

Suuren melodramatiikan ja tekotaiteellisuuden ohessa kemistit viettävät mieluusti aikaansa erilaisten ajanvietteiden parissa, ja mikäs sen mukavampaa jos mukaan tulee muutama tuttu kemistitoveri! HYK ry järjestää juhlia ja urheilutapahtumia, vierailee kulttuuritapahtumissa ja yrityksissä sekä suo yleensäkin mukavan ympäristön missä viettää aikaansa hyvien ystävien parissa.

HYK ry julkaisee säännöllisesti (yleensä 4 kertaa vuodessa) jäsenlehteä Esitisle, jonka lukuvuoden ensimmäinen numero on uusille opiskelijoille suunnattu Alkemia. Kiireellisten, ajankohtaisten asioiden tapahtuessa normaalin julkaisutahdin ulkopuolella painetaan tiedotuslehteä Pikatisle.