Tutkijakollegiumin pikkujoulut 9.12.

Päivitetty 7.12. Pekan ohjein

Songs:

Arkihuolesi kaikki heitä…

In dulci jubilo…

Silent night (Mohr/Willocks) (OBS! In English!!!)

Quand je bois/Pullon kimppuun: 1. In French; 2. In Finnish; 3: Nasal,  sounding real drunk and happy. Notes are attached in this e-mail.

16:00 –

16:00 – 17:00 Rehearsal

17:15 – 17:30 Performance

17:30 –  Buffet and drinks offered by the Collegium

PUKEUTUMINEN/DRESS: Vapaa mutta pakollinen, samat tamineet mitä  muutenkin pidätte sinä päivänä. Tuokaa mielellään jotain arkielämäänne  kuuluvia tavaroita. Minä tuon ison kalenterin ja matkalaukun. Juholla  on frakki ja tohtorinhattu… jne. (Kansiot oikeassa tai vasemmassa  kädessä tai jossain muualla. Mieluiten tietysti nuotit päässä kuin pää nuoteissa, mutta saa luntata.) Kun on laulettu “Arkihuolesi kaikki  heitä…” pistetään arkitavarat syrjään ja tonttulakit päähän (mina  tuon). Sitten kerron yleisölle keitä me ollaan.

Free but obligatory: what you wear anyway that day. Please bring  something that refers to your everyday life. I bring a large calendar  and a suitcase. Juho will wear a tailcoat and a doctor’s hat.  And so  on… (You can keep your sheet music in your left hand, right hand or  somewhere else, as you like. Preferably, your notes are in the head  rather  than your head in the notes. ) When we have finished  “Arkihuolesi kaikki heitä” we set these garments aside and put on  tonttulakki (I bring them). Then I tell the audience who we are.

This entry was posted in Sekalaista. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *