Haku Integraalipäiville 16.-18.4. päättyy sunnuntaina

Vielä ehdit hakea mukaan 16.-18.4.2021 pidettäville Integraalipäiville -haku päättyy sunnuntaina 28.3.!

Tule mukaan hakemaan uusia inspiraatioita opetukseesi, käymään mielenkiintoisia keskusteluja ja verkostoitumaan! Integraalipäivillä suunnitellaan oppitunteja matematiikan tutkijoiden pitämien kiehtovien esitelmien pohjalta. Esitelmät käsittelevät muun muassa valokuvien ja videoiden käsittelyä matematiikalla sekä fraktaaleita.

Hae mukaan tämän lomakkeen kautta.

Kevään esitelmien aiheet

Kevään 2021 esitelmien aiheet on nyt lisätty kotisivuille.

Professori Mats Gyllenberg puhuu hyvin ajankohtaisesta aiheesta, tartuntatautien matematiikasta. Professori Maarit Järvenpään esitelmä taas käsittelee asioita, jotka näyttävät mistä tahansa suurennoksesta samalta. Hänen aiheenaan on fraktaalien matematiikka. Yliopistonlehtori Riikka Kangaslampi taas johdattelee kuulijat verkkojen maailmaan puhumalla verkoista, kaarevuudesta ja verkkojen kaarevuudesta. Professori Samuli Siltasen esitelmä käsittelee meille monelle hyvin tuttuja asioita: valokuvia ja videoita. Hän kertoo valokuvien ja videoiden käsittelystä matematiikalla.

Herättivätkö edelliset aiheet kiinnostuksesi? Hae mukaan kevään Integraalipäiville viimeistään 28.3.2021! Ole nopea, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haku avattu

Kevään 2021 Integraalipäivien haku on nyt auennut! Hae mukaan viimeistään 28.3.2021 tämän lomakkeen kautta.

Kevään 2021 Integraalipäivät järjestetään etänä Zoom-sovelluksen avulla. Mukaan valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä 16 peruskoulun tai toisen asteen matematiikan opettajaa, 4 matematiikan korkeakouluopettajaa ja 4 matematiikan opettajaopiskelijaa.

Lue lisää kevään Integraalipäivistä kotisivuilta.