ISHA Helsingin hallituksen kokous 16.9 klo18 | Board meeting of ISHA Helsinki 16th Sept. 6pm

Hyvää alkanutta lukuvuotta kaikille! Luentojen lisäksi on aika palata järjestöhommien ääreen. ISHA Helsinki pitää seuraavan hallituksen kokouksen ensi torstaina 16.9 klo 18 alkaen Zoomissa. Kaikki osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita ja mikäli haluat liittyä mukaan, ilmoitahtan puheenjohtajalle sähköpostilla (noora.honkola (at) helsinki.fi), jotta saat Zoom-linkin. Alla vielä esityslista, tervetuloa!

 

Hallituksen kokous
torstai 16.9, klo:18

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
 4. Talous
 5. Ilmoitusasiat ja posti
 6. Online kesäseminaarin läpikäynti
 7. 2022 New Year seminar
  7.1 Rahoitus/Budjetti
  7.2 Markkinointi
  7.3 Aikataulu
  7.4 Workshopit ja puhujat
  7.5 Ilmoittautumislomake
 1. Tiedotus ja viestintä
 2. Tulevat tapahtumat
  9.1 CV-työpaja
 1. Suhteet muihin järjestöihin
  10.1 ISHA International
  10.2 ISHA Turku
 1. Muut esille tulevat asiat
 2. Kokouksen päättäminen

*****************************

Hello all! ISHA Helsinki is having our next board meeting on Thursday the 16th of September beginning at 6pm on Zoom. If you wish to join us you are warmly welcome to do so, please send the president an email (noora.honkola (at) helsinki.fi) regarding this so you can receive a Zoom link.