ISHA Spring Meetup – sign-up for the meetup now!

Sign-up for the spring meeting now! Ilmoittaudu nyt ISHAn kevät meetuppiin!
The form is available here: https://forms.gle/ZHE8jR9sJacDxkK77

Have you missed ISHA events and people? Would you like to meet some new ISHA people at a bigger ISHA event and travel to Helsinki without the stress of attending an academic programme? ISHA Helsinki is organising an ISHA Spring meetup in late April and early May – you get to meet the local ISHA people, our international visitors and experience the wonderful student atmosphere during the 1st of May (“vappu”) celebrations. Prepare yourself to take part in many spring celebrations and picnics no matter what the weather will be!
.
If you wish to join the ISHA Meetup from outside Helsinki, please let us know via the form (released later in March) so we have an approximate number of attendees for the events we’ll organise for the event time. Note that you don’t have to attend the ISHA Spring Meetup for the whole event time and you can just stop by for a couple of days or stay even longer if you like. Please inform us about your travel plans and how long you are planning to stay in Helsinki and we’ll give you tips on what to do in Helsinki!
We can help you with organising your accommodation, but keep in mind you will have to pay for the accommodation and (at least the majority) of the foods yourselves. We will provide more information on the events and organisation closer to the start of the ISHA Meetup after we know how many people will be attending.
.
We hope this time ISHA Helsinki’s efforts to organise something physically won’t be ruined by the pandemic and we get to finally see you – older ISHA people and new – and show you around in Helsinki!
.
Practicalities: 

Regarding the accommodation, there are two options and we will make a decision on them once we know how many people are joining the event: 

  1. Depending on the number of attendees, we might make a group reservation to a hostel. In that case, we would ask the attendees of the event to pay us a fee that would cover the accommodation and some other activities if it makes sense to make more group reservations. The estimated ”event fee” would then be around 50-100e depending on the accommodation and number of people.
  2. Alternatively, if group reservations is not a feasible option, we can recommend to everyone a place where you can independently book your stay. 
Additional costs paid by the event attendees would be, for example, foods/meals, a public transportation ticket (e.g. 3 days/16e; 4 days/20e), an optional day trip to Tallinn on the 29th April (around 10e).
.
**
.
Oletko kaivannut ISHA tapahtumia ja ishalaisia? Haluaisitko tavata uusia ishalaisia ja osallistua suurempaan ISHA-tapahtumaan ilman stressiä osallistumisesta akateemiseen ohjelmaan? ISHA Helsinki järjestää tänä keväänä huhti-toukokuussa ISHA kevät meetupin, jossa voit tavata paikallisia ishalaisia, kansainvälisiä ishatovereita ja samalla kokea huikeaa opiskelijatunnelmaa vappujuhlien lomassa. Valmistaudu osallistumaan useisiin vapputapahtumiin ja piknikeihin säästä riippumatta!
.
Jos olet osallistumassa ISHA Meetupiin Helsingin ulkopuolelta, ilmoitathan siitä meille lomakkeen kautta (julkaistaan maaliskuun lopulla), jotta tiedämme suunnilleen, kuinka monta osallistujaa järjestämiimme vapunajan tapahtumiinne olisi osallistumassa. Huomioithan myös, että sinun ei välttämättä tarvitse osallistua ISHA Meetupiin koko tapahtuman ajan, vaan voit myös piipahtaa parin päivän ajan tai vierailla myös pidempään, jos haluat. Ilmoitathan matkustussuunnitelmistasi and kuinka kauan aiot viipyä Helsingissä – me annamme sinulle vinkkejä mitä tehdä tapahtumiemme ulkopuolella!
.
Me voimme auttaa majoituksesi järjestämisessä, mutta huomioithan, että majoituksen sekä (suurimman osan) ruoista maksat itse. Me annamme lisää infoa tapahtumista ja ISHA Meetupin organisaatiosta lähempänä tapahtuman alkua, kun tiedämme kuinka monta ihmistä olisi osallistumassa. Riippuen osallistujamäärästä, voimme tehdä ryhmävarauksen hostelliin. Tässä tapauksessa osallistujat maksavat ISHA Helsingille ns. osallistumismaksun, jolla rahoitetaan majoitus ja muut mahdolliset ryhmävaraukset. Arvioitu maksun summa on noin 50-100e riippuen majoituksesta ja osallistujamäärästä. Osallistujalle itselleen jäävät kulut ovat muun muassa ruokakulut, julkisen liikenteen liput (esim. 3vrk/16e), mahdollinen päiväretki Tallinnaan 29.huhtikuuta (n.10e).
.
Toivotaan, että tällä kertaa ISHA Helsinki pystyy järjestämään jotain livenä, eikä pandemia pilaa yritystä taas. Toivottavasti näemme sinut ja useita muita – sekä uusia että vanhoja – ishalaisia Helsingissä ja ISHA Meetupissa!
.
During our meetup and events, we will follow the Safer Space guidelines by Kannunvalajat: https://docs.google.com/…/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcS…/edit…
We will inform you about the event venues and their accessibility later.
In addition, we follow the Code of Conduct of ISHA International: https://ishainternational.files.wordpress.com/…/isha-code…