Itu sai sivut!

itusara
Näytepusseja merkitsemässä.

Itu-tutkimus on pyörinyt jo vuosia, mutta saa nettisivut vasta nyt: tarkoituksena on kertoa niin tutkimukseen osallistuville itulaisille kuin ulkopuolisillekin, mistä Itussa on kyse ja mitä Itulle kuuluu.

Tällä hetkellä Itussa eletään kiireistä aikaa. Rekrytoimme edelleen odottavia äitejä ja heidän puolisoitaan mukaan tutkimukseen Helsingin synnytyssairaaloissa, Naistenklinikalla ja Kätilöopistolla. Vanhimmat Itu-lapset ovat jo päiväkoti-ikäisiä, ja heidän hyvinvointiaan ja kehitystään kartoitamme niin kyselyjen kuin henkilökohtaisten tapaamistenkin avulla. Suuren tutkimushankkeen arkeen kuuluu monenlaista työtä muun muassa näytteidenotosta, prosessoinnista ja analysoinnista aina kirjeiden postitukseen, puheluihin, lasten tutkimisiin sekä suuren projektin koordinointiin.

Tärkein osa Itu-tutkimusta ovat tietenkin Itu-perheet

Tärkein osa Itu-tutkimusta ovat tietenkin Itu-perheet: tutkimuksen osallistujat, jotka avaavat meille ainutlaatuisen mahdollisuuden selvittää raskausajan ja lasten hyvinvointia ja kehitystä. Emme voi olla kuin syvän kiitollisia näille osallistujille!

/Sara Sammallahti